SELENE ADRIATIC je vzel pod svoje okrilje SASGA YACHTS, plovila, ki jih poznamo po plovilih Minorchino 42 in Minorchino 54, ki sta na voljo v izvedenkah Hard Top ali Flybridge.

SASGA YACHTS je v lasti družine Sastre, poznamo po jahtah »Menorquin«. V letih 2010 - 2011 je družina  ustanovila novo podjetje, ki proizvaja podobna plovila, le da so tehnološko bolj izpopolnjena in nudijo več udobja, kot smo bili vajeni pri njihovih predhodnikih.

Ladjedelnica Sasga je predstavila svoj prvi model: Sasga 42 že leta 2011. Kasneje so jo preimenovali  v Minorchino 42. Plovila družine Sasga so pravzaprav nasledniki Menorquin Yachts, a so kljub temu drugačni. Predvsem nudijo več udobja, večjo stabilnost in učinkovitost. Inovativen trup omogoča manjšo porabo goriva in zagotavlja boljše plovne lastnosti. V floti plovil Sasga najdemu tudi Minorchino 54, ki nudi udobje treh razkošnih kabin, dve kopalnici in kuhinjo ter razkošno odmerjen salon s komandnim mestom. Ladjedelnica Sasga trenutno razvija najmanjši model Minorchino 32, ki bo razveseljeval ljubitelje tovrstnih plovil.

Nova plovila podjetja Sasga Yachts bodo predstavljena na Cannes Yachting Festival in Genova boat show.