Dragi ljubitelji jadranja na deski in SUPanja! Tudi letos na prvi konec tedna v septembru vas jadralni klub Pirat iz Portoroža prijazno vabi na sedmo surfarsko in SUP regato Piranja 2014, organizirano pod okriljem Jadralnega kluba Pirat iz Portoroža.

Zgodnje sobotno popoldne boste lahko preživeli na windsurf regati, ki se bo predvidoma pričela ob 12.00 uri, sledila pa ji bo SUP regata, ki se bo pričela ob 15.00 uri. SUP regata se bo štela kot finalna tekma za waSUP Pokal Slovenije.

Regati se bosta odvijali v vsakršnih vremenskih razmerah, ki bodo dopuščale izpeljavo tekmovanja. Tekmovalci izberejo opremo po svoji presoji in so na tej podlagi razvrščeni v razrede.

Sledilo bo tradicionalno popoldansko druženje ob podelitvi nagrad najboljšim ter bogatem srečelovu, zvečer pa dobra zabava, kakršnih smo na Piranjah že vajeni.

Za več informacij obiščite uradno spletno stran www.piranja.si ter njihovo FB stran Piranja Race, kjer so objavljeni tudi razpis regate, regatna navodila in ostale pomembne informacije.

Prijave so že odprte in so omogočene na spletni strani www.piranja.si/prijava/

Vljudno vas vabi Ekipa Piranja in JK Pirat Portorož