Ameriška ladjedelnica Carver se lahko pohvali z več kot 60 letno zgodovino gradnje prestižnih jaht. Bogate izkušnje, privedene skoraj do popolnosti, izžareva vsako plovilo, izdelavo v tej renomirani ladjedelnici.

V zadnjih dveh letih so se lotili popolne prenove modelne palete, iz katere velja izpostaviti dva modela s fly bridgem, C 34 in C 40, ter povsem novi coupe C 37 s hard topom. Nezamenljiva in inovativna oblika plovila prepričljivo loči od konkurentov, razkošje prostora pa je primerljivo z razred ali dva večjimi plovili. Pri opremi je moč slediti skoraj vsem individualnim željam lastnika.

Pri konstruiranju se upoštevajo najvišji tehnološki standardi, ki so na voljo, za izdelavo pa uporabljajo izključno izbrani materiali. Od samega začetka je prisotna težnja, združiti visoko tehnologijo z umetnostjo in čustvi. Vse faze razvoja plovila od prvih osnutkov do končne izdelave so plod lastnega znanja in tako za vsako Carver plovilo lahko rečemo, da ima dušo. Več informacij je na voljo pri zastopniku, podjetju AS Boats iz Frama.

Fotogalerija: Carver C40

Več informacij pri zastopniku, podjetju AS Boats, Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 2 608 41 41, e: info@as-boats.si, www.as-boats.si