Zimski čas marsikdo izkoristi za nakup vseh vrst navtične opreme, pripomočkov, elektronskih dodatkov in instrumentov, saj so spomini na preteklo sezono še sveži, časa za morebitna opravila pa dovolj. Tudi pogovor s strokovno usposobljenim osebjem lahko precej pomaga pri ustrezni izbiri in nakupu.

V podjetju AS Boats v Framu v svoji navtični trgovini ponujajo bogato izbiro priznanih blagovnih znamk artiklov, potrebnih za brezskrbno preživljanje časa na vašem plovilu, prav tako pa tudi za vzdrževanje in nego plovila. Naj bodo to rezervni deli za večino vgradnih in izvenkrmnih motorjev, olja, filtri, električna oprema in navigacije, bokobrani, vrvi, kozmetika za plovila, pa vse do rešilnih jopičev, smuči, tub ter ostalih pripomočkov za zabavo na vodi, vse je moč najti na enem mestu.

Skozi celo leto so zelo priljubljeni tudi artikli, ki izražajo da je navtika tudi življenjski stil in strast, ter jih je moč uporabiti kot zanimiva darila ob rojstnih dnevih, obletnicah in raznih drugih priložnostih. Vse to in še marsikaj, kar bo razveselilo vsako navtično dušo, je moč najti v navtični trgovini AS Boats v Framu.

Več informacij AS Boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 (0)2 608 41 41, e: info@as-boats.siwww.as-boats.si