Morje: čudovito, kadar je prijazno z nami, in strašljivo, kadar nam grozi. Obzorje: rob naših želja, ki ga ni moč nikoli povsem doseči. Barka: sanje, ki se uresničijo, če se jih dovolj trdno oprimemo.

Pričujoča knjiga je odraz vsega, pravkar zapisanega. Je skupek reportaž in dnevni(ški)h zapiskov Nje, ki ji je s prijateljem uspelo uresničiti sanje; odpluti proti obzorju: in doživeti morje z dobre in slabe plati.

Ona in On, prvič na barki, z ne ravno popolno opremo, povsem brez pomorskih izkušenj, včasih celo brez zemljevidov in pravšnjega sidra, sta duši predala izzivu, zaplula med bližnje in daljne otoke, zaupala Pozejdonu in vedno znova ohranila celo kožo. Sebi in barki, v katero sta zaljubljena.

In zgodb o Vihri, ki osrečuje, pomirja, budi, straši, cefra živce, krepi dušo in telo, hkrati pa uboga krmilo, ki tokrat ni nič drugega ko podaljšana in čvrsta želja Barbare in Pavleta pluti skozi njuno srečo, še zdavnaj ni konec.

Knjiga Barbare Cirman je odlično branje za vse, ki se odločate za daljšo plovbo po Jadranu in Mediteranu. Knjiga obsega 196 strani in je obogatena s številnimi barvnimi fotografijami s plovbe. Format 14,3 x 21,3 cm.

Cena knjige je 20,00 EUR (z DDV). Stroški pošiljanja 4,00 EUR (z DDV)

 

Naroči knjigo Ples vetra in morja

 

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli v naročilu, bomo poslali predračun za plačilo knjige.
Knjigo vam bomo poslali takoj, ko prejmemo plačilo na naš račun!


Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Naslov:
Pošta:
Poštna številka:
Telefon:
Kosov:
Pošiljko pošljite na moj naslov:
Potrditev nakupa: Da, potrjujem nakup