Travel Box TB 51 je robustna, zanesljiva, prenosna hladilna torba oziroma hladilnik, v katerega so vgradili najnovejšo elektronsko tehnologijo.

Webasto TB 51 za hlajenje je uporabljen najnovejši Secop (bivši Danfoss) kompresor z majhno porabo električne energije. Ima funkcijo ECO s katero lahko še dodatno zmanjšamo porabo in funkcijo MAX za hitro hlajenje. Nov je tudi multifunkcijski termostat, ki omogoča enostavno in ekonomično hlajenje in zagotavlja zmanjšanje porabe energije. Vgrajen ima Secopov konverter in omogoča priklop na enosmerno napetost 12 ali 24 V in pa izmenično napetost od 115 do 230 V. Preklop iz enosmerne na izmenično in obratno je avtomatski. Hladilnik ima prostornino 49 l in je dovolj visok, da lahko vanj vertikalno shranimo standardne 1,5 l steklenice. Za lažji dostop do vsebine hladilnika ima vloženo notranjo košaro, ki jo lahko enostavno dvignemo. Notranjost je razsvetljena z led lučjo. Hladilnik odpiramo zgoraj, s čemer preprečimo odtok hladnega zraka.

Izdelan iz lahkih materialov in zagotavlja majhno izgubo energije. Za lažje prenašanje ima na straneh nameščena dva ročaja.

Tehnične lastnosti:

Prostornina: 49 l

Zunanje mere:  530 x 700 x 350 D x Š x G (mm)

Notranje mere:  440 x 315 x 270 D x Š x G (mm)

Teža: 23 kg

Poraba energije: 230 W/24h

Razred A+