Prodajni sejem novih in rabljenih plovil ter navtične opreme 9. – 11. oktober 2015

V prijetnem okolju Marine Portorož bo letos v mesecu oktobru zanimivo jesensko navtično dogajanje.

»Jesenski Navtični Vikend 2015« bo priložnost za cenovno učinkovit nastop na navtičnem sejemskem dogodku, kjer bodo med drugim predstavljene tudi novosti INTERNAUTICE 2016. In prav pod okriljem INTERNAUTICE bo jesenski sejem med drugim poskrbel tudi za zanimivo priložnost za individualno prodajo rabljenih plovil, čemur želimo organizatorji prireditve posvetiti posebno pozornost. Tako bodo letos med razstavljavci rabljenih plovil tudi lastniki, ki želijo uresničiti prodajo svojega plovila kar sami, brez sodelovanja posrednikov. Na tak način bodo pogajanja za ugodno ceno med prodajalcem in kupcem morda veliko bolj privlačna in enostavna.

Razstavni prostori bodo pripravljeni v centralnem delu Marine Portorož. Ustrezno opremljena privezna mesta v morju ter zunanje razstavne površine bodo ponujali raznolike možnosti za kakovostno predstavitev plovil, navtične opreme ter drugih izdelkov. Pestri razstavni programi se bodo prepletali z zanimivimi navtičnimi dogodki kot je srečanje lastnikov pnevmatskih čolnov in jesenska tekma SUP.

Dolgoletne izkušnje z organizacijo sejemskih navtičnih prireditev, dobro poznavanje stanja na domačem navtičnem trgu in zavedanje dejstva, da si marsikdo želi že ob zaključku letošnje sezone pripraviti svoj navtični program za prihodnje leto, so poglavitni razlogi, da bo Jesenski Navtični Vikend preprosta in predvsem učinkovita prireditev družabnega značaja, s posebnim poudarkom na rabljenih plovilih, ponudbi čarterja in navtični opremi.

Tradicionalno prijazno okolje Marine Portorož in organizatorji INTERNAUTICE vabijo na zanimivo pomorsko druženje z možnostjo prodaje ali nakupa plovila in s priložnostmi pridobivanja novih navtičnih informacij in znanj.

9. in 10. oktobra bo okviru prireditve v marini po promocijski ceni organiziran tečaj za upravljanje s postajo VHF GMDSS. V okviru sejemskega prostora bo pripravljena posebna interaktivna “BORZA PLOVIL in OPREME”, kamor bodo vsi obiskovalci v času trajanja prireditve lahko brezplačno posredovali svoj oglas o nameravani prodaji ali nakupu plovila in navtične opreme.

Vrata Marine Portorož bodo za obiskovalce odprta vsak dan med 10 in 18 uro, vstopnine ne bo!

Organizatorja Jesenskega sejma navtike sta podjetji Studio 37 d.o.o. iz Ljubljane in Marina Portorož d.d.