Kadar primanjkuje prostora na komandni konzoli za vgradnjo avtoradia, potrebujete rešitev z majhnimi dimenzijami. Podjetje Fusion ima odlično rešitev. Imenuje se Black Box Entertainment System MS-BB300.

Glasbeni sistem Fusion Black Box Entertainment System MS-BB300 je odlična rešitev, kadar imate omejen prostor na komandni konzoli. Sestavljen je iz treh komponent, za katere bomo vedno našli prostor. Upravljavska enota je majhna in kompaktna. V dolžino meri le 11cm, v višino 7  in jo namestimo na komandno konzolo. Predvajalnik z ojačevalcem namestimo v notranjost plovila, kjer pač imamo prostor. Dodaten USB priključek lahko namestimo v plovilu, na komandni konzoli ali kjerkoli drugje, kjer najdemo nekaj malega prostora.

MS-BB300 je "plug&play" naprava, ki jo je potrebno le priključiti in že jo lahko uporabljamo. Na voljo ima številne možnosti za povezavo z drugimi napravami. Poleg USB priključka ima Bluetooth povezavo, Fusion-Link in Multi Zone. Priključimo jo lahko na vse navigacijske naprave z večfunkcijskimi zasloni, ki uporabljajo enega od naštetih standardov. Glasbo lahko predvajamo z vseh naših mobilnih naprav. Primerne so tiste, ki imajo Bluetooth povezavo, možnost predvajanja preko USB priključka in tudi take, ki imajo samo enostaven analogni izhod. Za lažjo uporabo že ima vgrajeno podporo za Apple, Android in Windows naprave.

V osnovnem kompletu je MS-NRX200i daljinska naprava za upravljanje, ki je povezana preko kabla. Ima majhen vendar dovolj velik zaslon za enostavno pregledovanje in izbiranje glasbe ter upravljanje. USB priključku je dodana še 3,5 mm vtičnica za povezovanje z našimi napravami, ki še nimajo vgrajenih brezžičnih povezav. Oboje je v gumijastem ohišju s pokrovom, ki oba priključka ščiti pred vodnim pršcem.

S sistemom lahko upravljamo jakost glasbe v treh conah. Za dve coni ima ojačevalec 4x50 W, za tretjo pa je potrebno dodati zunanji ojačevalec.