"Creating the difference" - moto s katerim se je v letošnjem letu predstavilo podjetje YAMAHA, kmalu zatem pa ji je sledilo podjetje MOTO-NAUTIKA z novim mejnikom - popolnoma novo podobo podjetja v virtualnem svetu. Virtualizacija in pojavljanje v digitalnem svetu je dandanes izjemno pomemben člen vsakršnega podjetja. Je pogosto prvi stik s stranko in tudi prvi vtis, ki ga obiskovalcu ponudimo. 24/7 je potrebno biti korak pred konkurenco, biti inovativnejši, kreativnejši in obiskovalcu ponuditi najboljšo izkušnjo.

Narediti razliko ...

Takoj na vstopni strani lahko vidite statistični podatek števila plovil in vozil, ki si jih lahko pogledamo v spletni ponudbi, kar nam daje prijeten občutek, da spltne strani ne bomo zaprli po nekaj minutah - (več kot 200). Kategoriziranost in filtracija je izjemna, s tem pa nam zelo pomaga velik in pregleden menu, kjer lahko pobrskamo po različnih vejah navtičnega sveta - gumenjaki s trdim dnom, zložljivi gumenjaki, izvenkrmni motorji, vodni skuterji, plastični čolni, kanuji, itd. Vsako posamezno plovilo je podrobno predstavljeno z opisom in specifikacijami plovila, galerijo, obrazcem za povpraševanje, predstavitev osnovnega modela in ponudbo dodatne opreme. Poleg tega, pa si vedno lahko izračunamo financiranje s priročnim in enostavnim finančnim kalkulatorjem.

Če česarkoli ne bi znali poiskati ali bi potrebovali dodatne informacije, je vedno v spodnjem desnem kotu ONLINE t.i. "Vale", ki skrbi za pomoč v živo. In ne, ni robot, temveč pravi svetovalec, ki prijazno odgovarja na naša vprašanja. V ozadju se skriva ogromna baza raznih dokumentov, PDF datotek, ki si jih lahko na vsaki strani prenesemo na svoj računalnik in kasneje v miru prelistamo na svojem računalniku, tablici ali mobilniku. Spletna stran pa se prav tako samodejno prilagaja mobilnim napravam in nam tako pomaga k čimboljši izkušnji. Vedno pa lahko dostopate tudi do spletne trgovine "WEBSHOP", kjer lahko nakupujete med več kot 1000-imi izdelki dodatne opreme.

Končni vtis - moderna, atraktivna, odzivna in predvsem uporabna spletna stran, ki nam nudi vse na enem mestu. Zato vabljeni k ogledu na spletni naslov - www.moto-nautika.com