Podjetje Beneteau je predstavilo novo jadrnico Oceanis Yacht 62.

Novost iz Beneteaua je elegantna luksuzna jadrnica Oceanis Yacht 62. Na njej boste lahko doživeli številne magične trenutke z veliko mero zasebnosti.

Jadrnica bo na voljo v štiri in pet kabinski različici. V štiri kabinski različici bo vsaka kabina imela svojo toaleto, v pet kabinski pa se bo potrebno odpovedati eni toaleti na krmi, ki jo bo nadomestila kabina s pogradom. Solon bo velik, eleganten, skozi stekla bo v notranjost prodiralo veliko naravne svetlobe. Velika sedežna garnitura v sredini salona bo lahko gostila do 10 članov posadke ali gostov. Na krmi plovila bo zložljiva kopalna ploščad, ki bo služila tudi kot vrata garaže, v katero bomo lahko shranili gumenjak ali drugo pomožno plovilo.

18 m dolg in 5,33 m širok trup zagotavljata ogromno prostora tako v notranjosti, kakor tudi na krovu. Ker je namenjena za daljša križarjenja ima velik rezervoar za vodo s 860 litri prostornine in 460 litrski rezervoar za goriva. Vgrajen bo dieselski motor z močjo največ 160 KM, ki bo poganjal propeler preko pogonske osi.