Oblikovalec Adam Voorhees je izdela projekt velike jadrnice klasičnih oblik z novo, moderno preobleko.

V sodelovanju z navtičnim arhitektnim birojem Dykstra je oblikovalec Adam Voorhees pripravil projekt velike jadrnice, ki bo merila 70 m, bo klasičnih linij a izjemno moderna.

Projekta izdelave take jadrnice se je lotil na željo stranke, ki si želi izjemno udobno a hitro jadrnico in bo spoštovala zapuščino elegantnih, klasičnih, lesenih jadrnic. Rezultat njegovega dela je odsev navtične zgodovine združene z moderno tehnologijo in najnovejšimi dognanji v navtični arhitekturi.

Jadrnica ima eleganten krov iz tikovine v enem nivoju. Iz njega se dvigata dva salona, ki sta iz vseh strani obdana s steklom. Salona sta izjemno svetla in nudita pogled v vse smeri. Pred centralnim salonom je ogromna sedežna garnitura za sproščeno uživanje med plovbo in na sidru ter jedilnica za 10 ljudi. Notranjost salona je minimalistično oblikovana vendar kljub temu izjemno elegantna. V centralnem delu je prostorna sedežna garnitura, ob strani bar ter mize za uživanje ob cocktailu, kavi ali zajtrku ter vhod v podpalubje.

Enako elegantno je oblikovanih tudi vseh sedem kabin. Za goste je zagotovljeno vse udobje, za lastnika pa zasebnost. Na krmi ima na voljo ločen manjši salon in dostop do njegove kabine pod krovom. Poleg spalnice ima tudi študijsko sobo, knjižnico, zasebno sončno ploščad in seveda kopalnico. V premcu plovila je garaža za 8,5 m dolgo lastniško pomožno plovilo in eno 6,5m dolgo pomožno oziroma delavno plovilo. V kolikor lastnik želi, lahko enega izmed prostorov za spremenijo v bazen.

V oblikovalskem studiu Dykstra so poskrbeli, da ima jadrnica zelo učinkovit trup, ki bo omogočal hitro plovbo. Jadrevje je lahko zelo raznoliko. Na voljo bosta dve kompleta jader, eno za hitro jadranje in drugo za enostavnejšo uporabo. Z uporabo najnovejših materialov so poskrbeli, da bo jadrnica lahka in zato tudi hitra. Da bo kar najbolj ekološko sprejemljiva, jo bo poganjala hibridna energija.