Istrski polotok na severu Jadrana je neverjetno blizu vsem evropskim metropolam kot so Munchen, Dunaj, Budimpešta, še predvsem pa vsem slovenskim krajem, tako Ljubljani, Mariboru, Celju in ostalim. Ta bližina omogoča Istri, da je odlično izhodišče za preživljanje vikendov ali poletnih počitnic na morju.

Vzhodna obala Istrskega polotoka skriva številne neodkrite kotičke, ki so še vedno v harmoniji z naravo. Ne glede na to ali ste ljubitelj sonca in morske obale ali pa notranjosti z zelenimi polji prežetimi z primorskimi vonjavami, je to prostor, kjer boste lahko uživali daleč stran od vašega vsakdana in obveznosti.

Popoln kraj z enkratnim razgledom

Verjetno se sprašujete zakaj smo izbrali Rabac, majhno zasanjano mesto na obrobju slikovitega jadranskega zaliva in v njem postavili rezidenčno oazo z imenom Istra Fortuna. Odgovor je enostaven. Vpet je v morje in v kopno, le nekaj minut sprehoda do biserne plaže ali centra mesta, ki je poln trgovin in restavracij. Izbrali smo lokacijo v mirnem, zelenem predelu z enkratnim razgledom. Celotno področje in njegova mila klima je odlična destinacija za preživljanje prostega časa tudi izven sezone. V prihodnosti bo v okolici nastala še počitniška vas brez avtomobilov ter nekaj manjših trgovin, kar jo bo naredilo še bolj privlačno.

…s pridihom luksuza v mislih…

Vrhunska kvaliteta in pridih luksuza sta na voljo vsakomur, ne glede na njegov okus in proračun. Zgradili smo dve zgradbi v katerih je 52 stanovanjskih enot. Na voljo so manjša, ki merijo od 49m2 pa vse do največjih, luksuznih rezidenc, ki merijo do 386m2. Vse enote imajo ložo, balkon ali teraso in enkraten pogled na morje z veliko mero intime, saj so ločene od sosednjih stanovanj. Parkirni prostori v podzemni garaži so z dvigalom povezani z vsemi nadstropji. Vsi lastniki nepremičnine imajo stalen dostop do skupnih rekreacijskih površin, fitnesa, dveh bazenov, welnessa, vinskega bara, kavarne in trgovinic, ki so v samem kompleksu Fortuna.

Vabljeni – vaši ključi vas že čakajo!

Vse nepremičnine so na ključ in v celoti opremljene v “Zeitgeist” stilu. Za vse bodoče aktivnosti z vašo nepremičnino poskrbimo mi. Poskrbeli bomo za nadzor in vzdrževanje s pomočjo lokalnih partnerjev. Ko se enkrat vselite bo vaših skrbi konec. Ponudimo vam lahko pakete popolne oskrbe vašega apartmaja. Od vzdrževanja, čiščenja, upravljanja in eventualnega oddajanja, v kolikor se odločite za to. Poskrbeli bomo, da vam vaš drugi dom ne bo povzročal skrbi. Želimo, da je namenjen le vašemu sproščanju.

Bi radi poizkusili? Apartma lahko najamete in preživite počitnice pri nas.

Naša najnovejša, pravkar zgrajena stavba Istra je letos na voljo prvič. Da boste dobili kar najboljši občutek, kaj vam nudimo, vas vabimo, da nas obiščete ter preverite, če je naša rezidenca lahko vaš novi počitniški dom. Preživite najbolj dragocen del vašega leta, vaše počitnice ali pa krajši oddih pri nas, uživajte v razkošni oazi v harmoniji z morjem in ugotovite, kaj nudimo.

Poglejte si našo spletno stran http://www.istrafortuna.com/, ali pa nas pokličite +385 (0) 91 18 52 067, da se dogovorimo za vaš obisk. Z veseljem vas bomo sprejeli.