V GRAND-ovi paleti plovil serije Silver Line, marsikdo ustavi svoj pogled na izjemno simpatičnemu gumenjaku S300L. Majhen, eleganten, priročen in moderen RiB gumenjak, ki si ga bo želel vsak, ki išče odličen in ugoden by-boat za svojo jadrnico ali jahto.

Torej, kaj nam ponuja S300L?
Začnimo pri njegovi dolžini, ki je ena izmed najpomembnejših. Z svojimi 300 centimetri S300L spada v tisto kategorijo plovil, ki ne potrebujejo registracije - seveda ob predpostavki, da ga ne poganja motor močnejši od 5 konjskih moči. Priporočena moč motorja za omenjeni gumenjak namreč znaša cca 15 konjskih moči, ki lahko prevaža maksimalno 4 osebe.  Sama širina čolna se ustavi pri 167 centimetrih z premerom tub 43 cm. Njegova nosilnost transporta znaša 520 kilogramov, 
kar je za 3-metrski gumenjak vredno izpostaviti.

Teža gumenjaka je pičlih 77,4 kg, kar bo razveselilo še zadnje dvomljivce, ki iščejo popolno razmerje med by-boat-om ter svojim plovilom. Čoln resnično zadovolji potrebe novincev, kot tudi izkušenih in pustolovskih navtikov. S300L je na pogled zelo primerljiv z gumenjakom iz linije Golden line - G340, vendar je med njima nekaj manjših a zelo pomembnih razlik. Poleg same dolžine (na zalogi tudi večji S330L), je zadnji del gumenjaka namreč odprt in nima prostora za vgradnjo 
notranjega rezervoarja. Zaradi tega je teža S300 še lažja, kot pa pri bogatejših izvedenkah. Silver Line S300L tako konkurira z ugodnejšo cenjo, kar lahko še posebej razveseli manjše družinice. 

Čoln na zalogi ima varnostni ventil, kateri omogoča izpust odvečnega tlaka, kar prepreči raztezanje gume in posledično podaljša življenjsko dobo materiala in ne pride do razpok. Njegova siva neobčutljiva barva na sonce in umazanijo je že vključena v standardno opremo. Gumenjak vsebuje veliko dodatnih karabinov in bitev, kar omogoča lažji oprijem in prenašanje čolna. Za prijetno in varno počutje v čolnu pa za to poskrbi protizdrsni pod. Sprednji del čolna je rahlo "ušpičen", kar omogoča veliko boljšo plovnost čez valove, medtem ko je zadnji del dodatno opremljen z stopničkami iz fiberglasa, ki poskrbijo za boljšo stabilnost in plovnost plovila. Model S300L pa se ponaša tudi z HSH sistemom trupa, kar pomeni da se plovilo med glisiranjem dvigne nad gladino vode, da se z tubosi ne dotika površine, s čimer omogoča izjemno vodljivost, manjši upor ter manjšo porabo goriva.

Obroba čolna je narejena iz trpežnega izoliranega traka, ki ščiti pred bočnimi udarci ter ličnim žlebom, ki preprečuje direkten vdor vode v plovilo.

Generalni uvoznik vam tudi nudi -10% popust na vse nadaljnje servisne storitve. Da pa se odpeljete pripravljeni na vodne dogodivščine vam v primeru nakupa izvenkrmnega motorja, NULTI servis motorja opravijo GRATIS. Po želji v vašem imenu uredijo registracijo plovila, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš čoln, uredijo zavarovanje in uredijo ustrezno garancijo za nakup.

Razpoložljivost čolna je TAKOJ. Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno – servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila:info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.

CENA ČOLNA – NA ZALOGI z dodatno opremo:
4.136,00 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 77€/mes

POVEZAVA: Grand Silver Line s300l