Eden izmed najugodnejših in najboljših gumenjakov v svojem razredu - GRAND-ov S550.

Grand Silver Line S550 je napihljiv čoln s trdim dnom iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je HSN sistem trupa, ki se razlikuje od običajnih po dvignjenem boku trdnega trupa, na katerega so potem  pritrjeni tubusi. Ti so v omenjenem modelu premera 55 centimetrov, kar zagotavlja mirno plovbo in ne nazadnje tudi udobno sedenje na tubusih. Tubusi so v osnovi izdelani iz 5-plastnega Myrasola s poliestersko sredico. Kombinacija, ki ponuja dokaj dobro zaščito pred UV svetlobo in mehanskimi poškodbami.

Notranjost gumenjaka je kvalitetno obdelana in pobarvana. Osrednji prostor zapolnjuje centralno postavljena konzola, ki ima na prednji strani pod vetrobranskim steklom dodatno klop, ki jo lahko s plastično ploščo in dodatno blazino povežemo s prednjo klopjo v veliko sončno ploščad. Zanimiv je tudi detajl močne ograje okoli sončne ploščadi, ki koristi tako za oprijem, kot za vezanje bokobranov.  Krmarjev prostor se nahaja na levi strani konzole, kjer je krmilno kolo in na njegovi desni komandna ročica izvenkrmnega motorja. Armaturna plošča je postavljena pod pravim kotom pod vetrobranskim steklom in omogoča vgradnjo GPS ploterja ob standardnih merilcih motornih vrednosti, hitrosti in globine.

Kar bode v oči, je zaključek tubusov, ki so na krmi posebej podaljšani, s čimer povečajo vodno linijo čolna, kar pozitivno vpliva na hitrost. Še ena dodatna posebnost granda so stopnice na koncu tubusov, ki so integriran del tubusa. Za lepši izgled in funkcionalnost je grand S 550 opremljen še z ličnim radarskim lokom, s pozicijsko lučjo in sireno. Športno družinski čoln Grand Silver Line S550 je izjemno kvalitetno izdelano plovilo, kjer so proizvajalci mislili na veliko število malenkosti, ki delajo čoln konkurenčen. Veliko skladiščnih prostorov, ki so odlično obdelani in predvsem suhi, so gotovo njegova prednost. Prav tako močna nerjavna ograjica v premčnem in krmnem delu. Udobna krmna klop in dobro zaščitena krmarska konzola bosta prav tako zadovoljila krmarja tega čolna.

Gumenjak na zalogi (dobavljiv takoj), je poleg vsega izdelan tudi iz najkvalitetnejšega Hypalona na trgu - ORCA.

OSNOVNE LASTNOSTI:

Dolžina -  550 cm (18 1")
Širina - 250 cm (8 2")
Premer tubosa  - 55 cm (22")
Število komor  - 5
Nosilnost - 1200 kg (2640 lb)
Potniki - 10
Največja moč motorja - 120 HP (88,3 kW)
Dolžina motorne gredi - dolga (20")
Teža čolna - 500 KG

DODATNA OPREMA:

Nadgradnja blazinjenja – tkanina
Nadgradnja blazinjenja – SUNDECK
Grand Luxe paket Elektro paket z vsemi stikali, navigacijskimi lučmi, kalužno črpalko,...
Sprednja ograja iz nerjavečega jekla
2x jeklena ograja zadnjega sedeža
2 x kopalna platforma z lestvijo in držalom za roke zadaj za S550
Varnostni ventil
Odstranljiva sončna ploščad z blazino
Drog za vleko smučarja za S550R
Bimini TOP tenda
HYPALON

YAMAHA izvenkrmni motor F80 Z izjemno močjo in nedvomno zanesljivostjo boste komplet dopolnili z YAMAHINIM izvenkrmnim motorjem F80 BETL. F80 spada med najbolj vsestranske ter uporabniku prijazne izvenkrmne motorje v tem razredu moči. Z vidika razmerja moči in vrednosti je F80 popolnoma neprekosljiv.

Najnovejša Yamahina 4-taktna tehnologija poskrbi za neprimerljivo učinkovitost delovanja motorja, saj se ponaša s 16-ventilskim motorjem z dvojno odmično gredjo v glavi motorja (DOHC) za boljše pospeševanje, naprednimi sesalnimi in izpušnimi sistemi ter Yamahinim edinstvenim večtočkovnim elektronskim vbrizgavanjem goriva (EFI).

Cela vrsta priročnih lastnosti, na primer sistem PrimeStart™, alternator z visoko izhodno močjo, digitalni mrežni merilniki in Yamahin širokokotni sistem Power Trim & Tilt, vam vliva zaupanje v popoln nadzor med plovbo.

REDNA MPC KOMPLETA 32.829,00€

Od 29.06.2016 naprej Grand S550HGRF z dodatno opremo, montažo in izvenkrmnim motorjem Yamaha F80/100HP že za 22.811,00€ + ddv

Dobava v par dneh! Več informacij na info@moto-nautika.com ali 02/629 04 01 >> 5 let garancije na čoln, 2+1 leto garancije na motor

POVEZAVE:

- GUMENJAK S550

- IZVENKRMNI MOTOR F80

- FINANCIRANJE