V prejšnjem tednu je generalni uvoznik za Slovenijo in Hrvaško - podjetje Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju, obiskalo ladjedelnico RANIERI INTERNATIONAL v kraju Soverato, ki se nahaja na jugu Italije. Poleg obiska in poslovnega druženja, si je bilo moč ogledati ladjedelnico, kjer so strokovnjaki podrobno razložili potek izdelave čolnov, njihove materiale in kaj vse je pomembno, da Ranieri ostaja med vodilnimi podjetji na svojem področju.

Ranieri se lahko pohvali z visokokvalitetnimi proizvodi, ki temeljijo na arhitekturi zasnovani na najnovejših spoznanjih o hidrodinamiki. Tako je večina  njihovih trupov izdelanih na bazi H.I.S sistema, ki omogoča manjše trenje v vodi in s tem manjšo porabo goriva, obenem pa odlično vodljivost in stabilnost trupa. Ta tehnologija z uvedbo posebne stopnice na trupu, ustvarja pod trupom zračno blazino, ki zmanjšuje trenje trupa ob vodo in s tem seveda tudi porabo goriva. Kar se tiče materialov zagotavljajo visokokvalitetno plastiko in odlično končno obdelavo svojih izdelkov.

Pri izdelavi plovil Ranieri, so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, kateri zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Za izdelavo se vedno uporabijo najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču, zahvaljujoč razvojnemu centru, kateri ima strogi nadzor. Selekcija materialov bazira na testnih študijah in njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, katera je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.
Vsako plovilo nam že v osnovni ponudbi ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar nam da še en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu prenesti svojo ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast.

Vabljeni k ogledu spodnjih fotografij in utrinkov iz obiska.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci iz podjetja MOTO NAUTIKA, preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.

OGLED PLOVIL RANIERI NA ZALOGI:

VOYAGER 18S - CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
16.369,45 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 305€/mes
Več o plovilu: POVEZAVA - http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-voyager-18s/

VOYAGER 19S - CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
17.413,50 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 324€/mes
Več o plovilu: POVEZAVA - http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-voyager-19s/

SHADOW 19 - CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
21.204 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 395€/mes

Več o plovilu: (http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-shadow-19/)

SHADOW 20 CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
24.217 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 451€/mes

Več o plovilu: (http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-shadow-19/)

POVEZAVA DO GALERIJE: https://www.facebook.com/moto.nautika/photos/?tab=album&album_id=613254752185029