Z današnjim dnem se pričenja največji navtični sejem v Srednji Evropi - Biograd Boat Show! Zato tudi odlična novica za vse ljubitelje navtičnih dogodivščin; poleg vseh razstavljenih plovil, boste letos imeli možnost testne vožnje z RANIERI Voyager 19S. Izkoristite priložnost, poiščite razstavni prostor podjetja MOTO-NAUTIKA, ali rezervirajte brezplačno vstopnico na spletnem naslovu: http://moto-nautika.com/osvojite-vstopnico-za-biograd-boat-show-2016

RANIERI VOYAGER19S
Če iščete okreten in lahek čoln, bo Ranieri Open Line Voyager 19S zagotovo prava izbira. Dogodivščine kar čakajo, da se podate na njih, pri tem pa vam bo Voyager 19S zagotovo pomagal. Kljub nekoliko krajši dolžini kot Voyager 20, pa lahko tudi ta model s svojo dolžino 5,65m sprejme do 7 ljudi. Povabite svoje prijatelje, krenite iz obale in se prepustite toku. Osnovna oprema tega modela vključuje med drugim oblazinjeno ploščad za sončenje spredaj, navigacijske luči, klop z zložljivim naslonjalom, trup bele barve, teleskopsko lestev, ograditev iz nerjavečega jekla in mehansko krmiljenje.

Za koga so primerni modeli Ranieri Open Line?

- za popolne začetnike in izkušene navtike, ki želijo plovilo nad 4,55m dolžine
- za vse, ki želijo predvsem veliko zunanjega in ležalnega prostora
- nudi nezahtevno vzdrževanje
- so sorazmerno nizke teže (odvisno od dolžine modela) in primerni za prevažanje s prikolico in osebnim avtomobilom
- široka volanska konzola, primerna za vse, ki želijo dodatne navigacijske instrumente
- dodatna možnost priročne mizice, ki se sestavi iz ležalne ploščadi v sprednjem delu plovila
- nerjaveča, zaščitna inox ograja okrog plovila – primerno tudi za družine z manjšimi otroki
- H.I.S.-sistem trupa, za vse, ki želijo vodljiv in stabilen čoln

Spremljajte tudi Facebook stran (www.facebook.com/moto.nautika), saj lahko z malo sreče prav vi zadenete BREZPLAČNE vstopnice za letošnji BBS sejem v Biogradu!