5 praktičnih delavnic z izkušenimi predavatelji.
Na voljo le 55 abonmajev.

 

Vsaka izmed 5-ih delavnic abonmaja traja 90 minut (60 minut + 30 minut debate s predavateljem) in poteka v ustrezno opremljeni, klimatizirani predavalnici.

 

Lokacija izvedbe delavnic: Poslovna stavba Brdo (vhod iz zahodne strani pri travniku), Cesta na Brdo 85, Ljubljana. Zagotovljeno je brezplačno parkiranje

 

Video posnetki delavnic: Če se katere od delavnic ne boste mogli udeležiti, vam bo na razpolago video posnetek delavnice!

 

1. delavnica: KAKO VEMO, DA SMO DOBRO USIDRANI

Četrtek, 26.1.2017 ob 18.00

Sidranje je ob nepoznavanju fizikalnih zakonitosti, na katerih temelji, lahko uspešno zgolj po naključju. Podrobno bomo predstavili in obrazložili vse dejavnike, ki vplivajo na uspešnost sidranja, da vam bo pri sidranju za vselej jasno kaj počnete in zakaj.kako vemo da smo dobro usidrani.

 

 

2. delavnica: CELOVITA PRIPRAVA NA PLOVBO

Četrtek, 16.2.2017 ob 18.00

Priprava na navtični dopust se prične z analizo posadke, izbiro lokacije plovbe in najemom primernega plovila. Pred prvim izplutjem je zelo pomemben tudi sestanek s posadko. Obravnavali bomo ustrezno pripravo na plovbo ter najpogostejše in tudi najbolj usodne napake.celovita priprava na plovbo.

 

 

3. delavnica: RAZLIKE PRI PRISTAJANJU Z MOTORNO BARKO, JADRNICO IN DVOTRUPCEM

Četrtek, 9.3.2017 ob 18.00

Pristajanje v pristanišču je za marsikoga največji izziv vsake plovbe, ker se togim oviram pri tem pač ne moremo izogniti. Manevri pristajanja so poleg tega zelo odvisni tudi od vrste plovila. Predstavili vam bomo bistvene razlike in vam tako olajšali prehod z ene vrste plovila na drugo.razlike pri pristajanju.

 

 

4. delavnica: VHF POSTAJA JE ODLIČEN VIR INFORMACIJ

Petek, 31.3.2017 ob 18.00

Redkokdo VHF postajo uporablja tudi kot enega najbolj zanesljivih virov informacij. Na konkretnih primerih bomo predstavili vse vrste informacij, do katerih lahko pridemo z VHF postajo, in pripadajoče postopke. Izkoristite funkcionalnost VHF postaje tudi vi!vhf postaja je odlicen vir informacij.

 

 

5. delavnica: NAČRTOVANJE PLOVBE

Četrtek, 20.4.2017 ob 18.00

Načrt idealne plovbe se praviloma izjalovi iz tega ali onega razloga, največkrat pa zaradi vremenskih sprememb. Da nas zunanji dejavniki  ne spravijo iz tira in ogrozijo našo varnost, jih moramo upoštevati že pri načrtovanju plovbe. Na praktičnem primeru bomo za izbrano področje plovbe začrtali več alternativnih plovnih poti, prilagojenih različnim situacijam.

 

 

 

Cena: 125,00 EUR za naročnike eNavtika - 20% popusta = 100,00 EUR (cena je z DDV).

Naroči:  Abonma navtičnih delavnic 2017

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli v naročilu, bomo poslali predračun za plačilo abonmaja.
Mesto na delavnicah si zagotovite s plačilom predračuna!

Število mest je omejeno (55)!