Z veseljem vas obveščamo, da bo tudi letos del velesejma v Zagrebu obarvan v slovenske barve, ki bo potekal od 22.2.-26.2.2017.

Podjetje MOTO NAUTIKA iz Miklavža pri Mariboru se bo predstavilo s pestro ponudbo gumenjakov Grand: S470, G340, G500, G650, pripravljajo pa tudi svetovno premiero modela G580! Bodite med prvimi, ki si bodo lahko od blizu in v živo ogledali enega najsodobnejših gumenjakov.

Na ogled pa bodo tudi čolni Ranieri: Shadow 22, Voyager 19S, Voyager 17 in za slovensko in hrvaško občinstvo premierna predstavitev gumenjaka Cayman 19S!


RAZSTAVLJENI MODELI:

RANIERI Shadow 22


Sundeck Line Shadow 22 je eden manjših modelov te družine, kar je izrednega pomena pri transportu in okretnosti samega plovila, poudariti pa je potrebno, da lahko kljub temu gosti kar 9 oseb in ponuja 2 ležišči.

GRAND Golden Line G650

Golden Line G650 - šestinpolmetrski čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih. V Zagrebu bo razstavljena Black Edition različica!

RANIERI Voyager 19S

Če iščete okreten in lahek čoln, bo Ranieri Open Line Voyager 19S zagotovo prava izbira. Dogodivščine kar čakajo, da se podate na njih, pri tem pa vam bo Voyager 19S zagotovo pomagal!

GRAND Golden Line G580 - PREMIERNO!

GRAND-u je zopet uspel veliki met in tako na trg lansiral plovilo, ki bo zagotovo doseglo prodajne uspehe svojih predhodnikov, kot sta G500 in G650.
Sposobnost nenehneinovativnosti in prilagoditvi produkcijskega procesa je GRAND z vključevanjem najnaprednejših inženirskih in oblikovalskih procesov, ne le dvignil ampak zagotovil da bo GRAND Golden Line G580 eden izmed najboljših sodobnih izdelanih gumenjakov na trgu.

RANIERI Voyager 17

Paluba modela Ranieri Voyager 17 je zelo uporabno oblikovana, ergonomsko brezhibna in izredno ustrezno razvrščeno, ter nudi prav vse, kar na majhnem čolnu potrebujemo.

GRAND Golden Line G500

GRAND Golden Line G500 predstavlja pravi kompromis med prostornostjo in dolžino. S petimi metri dolžine nudi dovolj prostora za vso družino.
Kompakten in varen čoln, dobre plovne lastnosti, sodoben in eleganten videz ter kvalitetna izdelava so lastnosti, ki bodo zagotovo prepričale marsikaterega novodobnega kapetana, željnega hitrih premikov in preprostega rokovanja. 

RANIERI Cayman 19S

Podjetje Ranieri International je zaslovelo že s svojimi odprtimi čolni, s kabino ali brez, sedaj pa so znani tudi po celotni liniji napihljivih čolnov s trdim dnom.
To je gumenjak za vsakogar, saj ga lahko poganjate tudi z motorjem z le 40 KM. Pri izdelavi so se odločili za črno-belo kombinacijo, ki še dodatno poudari športni učinek.

GRAND Silver Line S470NL

Z odlično kombinacijo razkošja in praktičnega oblikovanja modeli SILVER LINE RIDERS ponujajo veliko zmogljivosti in vrhunsko vodljivost čolnov. Čolni zadovoljijo potrebe novincev kot izkušenih in pustolovskih navtikov!

SEJEM NAVTIKE V ZAGREBU, BO POTEKAL OD 22.2.2017 DO 26.2.2017

V kolikor bi se želeli udeležiti dogodka in jih obiskati v hali 8A, pokličite na telefonsko številko +386(0)2 629 04 00, ali pišite preko email: tajnistvo@moto-nautika.com

Zagotovo bodo poskrbeli za vstopnico! ;)