Res da redko, vendar se zgodi, da se po trdem delu in vseh prestanih izzivih, človek ustavi in reče: 'To je to. Bolje ne bi mogli opraviti.'

In prepričani smo, da so to misli, ki so prešinile vse udeležene pri planiranju, izgradnji in testiranju Ranierijevega Next 370 SH, ki meri neverjetnih 9,99m v vodni dolžini in 11,50m skupne dolžine. Gre za plovilo, ki premika meje motornega čolna povsem na mejo jadrnice, s tem pa tudi prevzema karakteristike obeh skupin.

Čoln je tako premišljen in dodelan, da tudi po temeljitem pregledu ne boste opazili vseh idej, zasnov in skritih elementov. Tikovina na čolnu poskrbi ne le za lep izgled, pač pa predvsem za varno premikanje in preprečuje zdrse po sicer gladki površini. Kopalni platormi zadaj sicer res olajšata pot v vodo in iz nje, hkrati pa ponujata dodatno zaščito za izvenkrmna motorja zadaj.

Sedežna konzola v notranjosti skriva kompleten štedilnik in umivalnik iz nerjavečega jekla, celoten jedilni del pa dopolnjuje omarica in miza, prav tako iz tikovine.

Najbolj od vsega pa vas bo presenetila notranjost. Dve ločeni spalnici, od tega ena z zakonsko posteljo, ki se lahko spremeni v dnevni prostor, ter ločena stranišče in prha. Čeprav je čoln zasnovan za krajša doživetja, boste svoje načrte brez težav podaljšali za dan ali dva. Pri tej odločitvi vam bo zagotov pomagalo dejstvo, da ima čoln vgrajen 115 litrski hladilnik, 1000 litrski rezervoar za gorivo in 200 litrski rezervoar vode.

NEXT 370 SPADA V LINIJO "SUNDECK LINE"

Za koga so primerni modeli Ranieri Sundeck Line?

•    za popolne začetnike in izkušene navtike, ki iščejo plovilo nad 5,65m dolžine

•    za vse, ki želijo predvsem veliko zunanjega in ležalnega prostora

•    za tiste, ki potrebujejo spalni prostor ali kabino

•    nezahtevno vzdrževanje

•    primeren za druženje s prijatelji, ribolov in družinske izlete

•    primeren za vodne športe, vleko smučarja, tub

•    široka volanska konzola za dodatne navigacijske instrumente

•    sončna ploščad se lahko spremeni v priročno mizico

•    nerjaveča, zaščitna inox ograja okrog plovila

•    H.I.S. tehnologija

SHADOW 20 in SHADOW 22 iz linije Sudneck Line na voljo za ogled v SLOVENIJI

Ranieri Sundeck Line SHADOW 20 nam ponuja komfortne lastnosti čolna, kot je manjša kabina z možnostjo WC-ja, ki se skriva v sprednjem delu čolna pod zelo prostornim sprednjem ležiščem, pokritim z blazinami. V sami kabini imamo možnost vgraditve hladilnika, kjer so tudi ležišča – dovolj velika za 2-3 osebe. Zunanjost čolna je izjemno elegantna in prepredena z detajli, ki bodo očarali tudi najbolj ostro oko. V zadnjem delu je priročna kuhinja z umivalnikom, za katero pa ni potrebno skrbeti, da nam bo zavzela prostor. Armaturna plošča je zelo pregledna, pred njo pa se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco vgrajenim instrumentom, ki so tako bolje vidni. Krmarska klop je udobna, z naslonjalom in omogoča sedenje krmarju in sokrmarju.

Več o čolnu na tej povezavi - ČOLN NA ZALOGI!

Sundeck Line Shadow 22 je eden manjših modelov te družine, kar je izrednega pomena pri transportu in okretnosti samega plovila, poudariti pa je potrebno, da lahko kljub temu gosti kar 9 oseb in ponuja 2 ležišči. Sama prostornost čolna je izredna kljub 6,50m dolžini. Nanj lahko vgradite 2 motorja, tehta pa le 1200kg. Ne glede na rabo, počitek, druženje, šport, ribolov, raziskovanje, kratkočasenje ali dviganje adrenalina, Sundeck Line Shadow 22 je vreden svojega denarja. Udobna ploščad za sončenje bo zanimiva za vsa dekleta, medtem ko moški ne bodo spregledali športnega dizajna in glisiranja čez valove. Gre za dobitno kombinacijo v vseh pogledih. Boste vplačali srečko?

Več o čolnu na tej povezavi - ČOLN NA ZALOGI!

Ekskluzivni prodajalec in uvoznik za Slovenijo in Hrvaško, je slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o., kjer lahko obiščete največji servisno – prodajni center na Štajerskem. V salonu plovil, lahko izbirate tudi med ogromno zalogo, kjer vas čakajo strokovno usposobljeni svetovalci, ki bodo glede na vaše potrebe in želje, znali poskrbeti in izbrati popolno plovilo.

Več na www.ranieri.si in www.moto-nautika.com.