Vodni skuter Yamaha EX Deluxe

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih.  Yamahini modeli se ponašajo z vrhunsko inovativno zasnovo, tehnologijo in izdelavo, saj so opremljeni z revolucionarnim sistemom RiDE, lahkim trupom iz materiala NanoXcel2® ter 4-taktnim motorjem s prostornino do 1812 cm3 in turbopolnilnikom.

EX DELUXE

Spoznajte inovativno serijo Yamaha EX DeLuxe – za ljudi, ki želijo visoko stopnjo zanesljivosti in čisto zabavo na vodi. Vse to je zajeto v okretnem vodnem skuterju, ki je izjemno vsestranski in omogoča enostavno upravljanje. 
V serijo EX je Yamaha vnesla zanesljivost in tehnične inovacije, po katerih so znani Yamahini vodni skuterji WaveRunner, vendar brez nepotrebnih dodatkov, da so še vedno izjemno ugodni. Nov model DeLuxe, ki se uvršča v sam vrh ponudbe modelov EX, prinaša nove funkcije in je cenovno ugoden. Ena od izjemnih prednosti, s katerimi se ponaša, je tehnologija Ride®. To je enostaven in intuitiven sistem za upravljanje, ki je že dodobra preoblikoval način vožnje z našimi najboljšimi modeli vodnih plovil.

Motor 

Vznemirljiv model EX DeLuxe poganja najsodobnejša različica Yamahinega inovativnega 3-valjnega motorja TR-1 s prostornino 1049 cm3, a je kljub temu cenovno izredno dostopen. Ta kompakten in lahek motor daje vse od sebe in prinaša živahne pospeške ter veliko moči pri visokih vrtljajih, poleg tega pa se ponaša z varčnostjo in zanesljivostjo, ki ju od Yamahinega modela tudi pričakujete.  Motor TR-1 odlikujejo gladka in tiha moč, kompaktna zasnova in majhna teža v kombinaciji s trpežno, vzdržljivo in preizkušeno zasnovo trupa, ki skupaj tvorijo popolno mešanico preprostega upravljanja, okretnosti in ravnotežja. To pomeni, da lahko vodni skuter preprosto upravljajo tudi manj izkušeni vozniki in se ob tem odlično zabavajo. Ko se boste z modelom EX DeLuxe zabavali na vodi, se najbrž ne boste želeli takoj vrniti na kopno, zato so ga opremili z rezervoarjem, ki ima večjo prostornino od vseh konkurenčnih plovil (50 litrov). To pomeni, da se lahko na vodi zabavate še dlje in prepotujete še večje razdalje. Premišljen in popolnoma v slogu Yamahe.

Udobje

Revolucionarni sistem RiDE® poskrbi za še več nadzora, saj izboljša samozavest tako začetnikom kot profesionalnim voznikom. Za vožnjo naprej in pospeševanje preprosto povlecite ročico plina na desnem ročaju krmila, za upočasnitev ali vzvratno vožnjo pa povlecite ročico na levem ročaju. S prednostjo, ki jo prinaša nadzor števila vrtljajev v vzvratni prestavi, je vse skupaj res izjemno preprosto. Ergonomsko oblikovan in natančno izdelan dvobarvni sedež, ki ga najdete izključno na modelu EX DeLuxe, je izjemno varen in udoben. Je odličen za športno vožnjo in križarjenja z največ 3 osebami. Nudi vam udoben občutek, kot da bi bil narejen posebej za vas. Poleg tega pa je pod njim še priročen vodotesen prostor za shranjevanje.  Na tako cenovno ugodnem plovilu morda ne boste pričakovali stilske instrumentalne plošče z večfunkcijskimi LCD-merilniki privlačnega videza, pa vendar boste na modelu EX DeLuxe našli prav to. Instrumentalna plošča vsebuje jasen, pregleden merilnik hitrosti in obratomer ter podatke o nivoju goriva in delovnih urah.

V KOMPLETU CENEJE

V primeru nakupa pri pooblaščenem prodajalcu MOTO-NAUTIKA d.o.o., lahko uredite vse na enem mestu (registracija, zavarovanje, reg. nalepke, financiranje, servis, itd.).

Maloprodajna cena vodnega skuterja: 10.195€
Maloprodajna cena kompleta (skuter + prikolica): 10.719€

Več o vodnem skuterju Yamaha EX Deluxe na tej povezavi.

Specifikacije

Vodni skuter Yamaha EX Deluxe