Marina Punat Krk

Počitnice na ladijskem apartmaju

Od nekdaj ste želeli preizkusiti, kakšne bi bile počitnice v marini, pa niste bili prepričani, da je dopust na plovilu izbor po vaši meri? 

Hotel Kanajt Punat

V ponudbi za novo sezono vam ponujamo bivanje na odlično opremljenem plavajočem trimaranu, ki je varno privezan ob pomol v marini in priključen na naše vodovodno in električno omrežje. Plavajoči apartma ponuja popolno udobje klasične apartmajske nastanitve, z dodano posebnostjo, ki jo sicer lahko doživimo le ob bivanju na plovilu. Stanovanjski prostor je velik 32 m² in je primeren za nastanitev 4–5 odraslih oseb, ali pa za družine s štirimi odraslimi osebami in dvema otrokoma. Na razpolago je dobro opremljena kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kopalnica in dve sobi. Na krovu pa se nahaja velika terasa, ki vabi, da se na njej naužijemo sonca in blagodejnega morskega zraka. Za raziskovanje bližnjih plaž vam je na razpolago manjši napihljiv čoln z zunanjim motorjem. Prav tako je gostom ponujen tudi bazen in wellness hotela Kanajt, ki je od marine oddaljen le nekaj sto metrov.

Dnevi savnanja v hotelu Kanajt

Po dolgi zimi tudi samemu sebi privoščite nekaj časa. Pobegnite iz vsakdana, odpočijte si in se napolnite z energijo. Očistite svoje telo v novem spa in wellnesu hotela Kanajt. Poleg štirih vrst savne: finska, bio aromatična, infrardeča in turška kopel, so za sprostitev ponujeni tudi veliki jacuzzi, soba za sproščanje z ogrevanimi klopmi, na razpolago so udobni notranji in zunanji ležalniki.

Rezervacije sprejemamo direktno v hotelu in preko telefona: + 385 (0)51 654 340.

Marina Punat KrkDnevi šurlic in špargljev v restavraciji Marina med 3. – 29. 4.

Prvi topli pomladanski dnevi nas po dolgi deževni dobi spomnijo na značilen vonj in okus po mladih divjih špargljih. Rahlo grenki se odlično skladajo z različnimi omakami in mesnimi jedmi, medtem ko klasična otoška jed ostaja neizogibna fritaja s šparglji in pršutom. V ponudbi ostajajo tudi: bogata špargljeva kremna juha, šurlice s šparglji in trdim ovčjim sirom, šurlice s šparglji in kozicami, rib-eye steak tagliata s šparglji in praženim krompirjem, ribji file s kozicami in šparglji in kuhanim krompirjem. Za desert pa vam ponujamo sladke šurlice s kokosom in belo čokolado.

Obiščite restavracijo Marina v mesecu aprilu, ko bomo za vas pripravljali jedi s šurlicami in šparglji po promocijskih cenah.

Delovni čas restavracije je od 8.00 do 23.00.