Slovensko podjetje Moto-Nautika, bo na prihajajočem navtičnem sejmu v Zagrebu (21.02. - 25.02.2018), premierno predstavilo popolnoma novi model 240Sh iz Italijanske ladjedelnice Ranieri.

V Zagrebu bo NEXT 240S zagotovo eden izmed najlepših razstavljenih plovil, saj sta odzivnost obiskovalcev na tovrstnih sejmih že pokazala njegova predhodnika NEXT 290 in 370.

Odškrnili so meter in pol, obdržali enak stil, korporativno identiteto proizvajalca in tako je nastal Next 240 SH.

Ranieri International Next 240 SH: skoraj 8 metrov
Ustvarjen za en ali dva motorja, Next 240 SH združuje najboljše stilske prednosti obeh predhodnikov in reinterpretira njuno obliko v krajši različici, zaradi česar smo prepričani, da bo čoln izredno dostopen Next model, tudi finančno gledano.

Čoln ne bo le cenejši, pač pa nekoliko manj močnejši motor pomeni tudi manjšo porabo in večje prihranke.

Že na prvi pogled so vidne značilne karakteristike Ranieru International: odlična postavitev v kokpitu, velika ploščad za sončenje in prostorna kabina z ločenim toaletnim delom. Pri tej dolžini so še kako koristne izkušnje ladjedelnice, ki so si jih izdelovalci nabrali pri Atlantis seriji, ki je pravzaprav najbolje prodajan model tega segmenta. Mizica na zadnjem delu se hitro pospravi s pomočjo zložljive klopi na strani. Dva ločena sedeža sta na voljo za voznika in sovoznika, armaturna plošča pa se primerja z večjimi modeli. Kabina z dvojno posteljo se lahko pretvori v jedilni kot. Toaleta je povsem opremljena.

Brezplačne vstopnice
Če se vidite kot bodoči lastnik NEXT-a 240SH, si ga lahko predhodno ogledate v prodajnem salonu podjetja Moto-Nautika, ali pa obiščete navtični sejem v Zagrebu. Preko emaila pa lahko tudi zaprosite za brezplačne vstopnice - marketing@moto-nautika.com

Več o plovilu na tej povezavi

Komentarji