Najbolj kraljevsko jadrnico v celotni liniji - jadrnico Sun Odyssey 519 - je zasnoval Philippe Briand. V njej se odražajo najnovejše smernice v oblikovanju in tehnologiji plovil. Vsaka podrobnost je dovršena do popolnosti, je funkcionalna in ohranja eleganco in stil.

Jadrnica Sun Odyssey 519 v dolžino meri skoraj 16 metrov in je najdaljša jadrnica iz linije Sun Odsssey. Na voljo je v različnih konfiguracijah, vse od tri pa do pet kabinske različice. Zato je primerna za nakup kot lastniško plovilo, kot čarter plovilo ali pa kot plovilo za čarter menedžment, s katerim si lahko kot lastnik zagotovite stalen prihodek, oziroma kritje stroškov financiranja in uporabe.

Tri kabinska različica je namenjena predvsem nakupu kot lastniška jadrnica. Ima izjemno prostorno lastniško kabino v premcu plovila z lastno kopalnico, ter dve kabini v krmi, ki si kopalnico delita. Obe kopalnici imata ločeno tuš kabino. Štirikabinska različica ponuja dve možnosti. Lahko izbirate med veliko lastniško kabino v premcu, dvema kabinama v krmi in eno kabino v levem boku plovila s pogradom. Druga možnost štiri kabinske različice ima dve nekoliko manjši kabini v premcu in dve na krmi. Vsaka soba ima tudi svojo kopalnico, kjer pa tuš kabine niso več ločene. Na račun nekoliko manjših kabin v premcu, je salon velik, zračen in udoben. Petkabinska različica je kombinacija prejšnjih rešitev. V krmi sta dve kabini kot pri prejšnjih različica, v premcu dve manjši kabini in peta kabina v krmnem deli desnega boka. Kabini v premcu imata vsaka svojo kopalnico, medtem ko si tri kabine v krmi delijo eno kopalnico.

Ker je jadrnica velika omogoča izvedbo dodatne kabine v premcu plovila, pred lastniško kabino. Kabina sicer ni velika, a je dovolj prostorna za namestitev skiperja. Ima tudi lasten WC. Rešitev je odlična tako za čartersko različico plovila, kot za lastniško. V kolikor je na krovu skiper, ima tako na voljo svoj ločen prostor. Posadka lahko tako uživa na plovilu v izjemno intimnem okolju, kot da skiperja nebi bilo na krovu.

Jadrnica ima standardno kobilico na globini 2,25 m. Za tiste, ki želite pluti tudi v bolj plitvih področjih je na voljo tudi različica s krajšo kobilico. Prav tako so pri modelu 519 poskrbeli za dolgo neodvisnost od postankov na kopnem. Rezervoar za gorivo ima prostornino 24 litrov, medtem, ko je rezervoar za vodo dobesedno ogromen in lahko shrani 650 litrov sladke vode. Tudi pri nekoliko številčnejši posadki bo to zadostovalo za več dni.

Jadrnica Jeanneau Sun Odyssey 519 je že na voljo za najem pri slovenskem uvozniku a plovila Jeanneau JP Storitve d.o.o. V kolikor vas zanima nakup plovila, se lahko dogovorite za ogled ali pa za najem, da plovilo spoznate še pred nakupom. Več informacij o plovilu: JP Storitve d.o.o, tel.: + 386 51 604 395; mail: info@justperfect.si; web: Jeanneau-Slovenija

Video

Tehnični podatki:

  Dolžina 15.75 m
  Širina 4.69 m
  Teža 13900 kg
  Ugrez 2.28 m
  Gorivo 240 l
  Vodni rezervoar 615 l
  Motor Yanmar 80 HP / 55Kw
  CE kategorija A13 / B14 / C16
  Verzije 3 kabine - 2 kopalnice
    4 kabine - 2 kopalnice
    4 kabine - 4 kopalnice
    5 kabin - 3 koplanice
  Opcija skiperska kabina
    kratka kobilica

Fotogalerija: Notranjost plovila Fotogalerija: Zunanjost plovila