Last from eShop

20.00€

Iz prve roke od slovenskega jadralca Jasmina Čauševića, ki je sam prejadral Atlantik, Pacifik…

Velenjski jadralec in popotnik Jasmin Čaušević je na svoji 5-letni solo plovbi od Poreča do Nove Kaledonije v Tihem oceanu in njegov cilj je obpluti svet na serijski jadrnici Bavaria 34. Jasmin Čaušević je za nekaj mesecev prekinil svoje jadranje in bo še nekaj tednov v Sloveniji ter bo z nami delil svoje izkušnje.

Jadralci imamo na morju veliko odgovornost. Pa ne samo za plovilo, temveč tudi za svoje življenje in življenje posadke, če si z njo delimo svojo jadrnico. Vsak jadralec v nekem trenutku začne čutiti, da ima vse potrebno znanje, je dober skiper, zna odlično jadrati, pozna motor svoje jadrnic »v dušo«, ampak treba je biti pripravljen tudi na nepredvidljive situacije. Ste pomislili na zdravje, zdravstveno zavarovanje, ladijsko lekarno, pripomočke za primere, ko vam zmanjka plina, vode, hrane…? Tudi kulinariko je treba obvladati, npr. kako ohraniti ribo svežo brez zamrzovalnika za celih 7 dni. Kako izkoristiti EPIRB, AIS, IridiumGO…? Ste jadrali že več dni in noči skupaj? Je res dovolj 500€ na mesec, da se odpravim na ocean?

Na takšna vprašanja pozna odgovore iz lastnih izkušenj in iz izkušenj preko pogovorov z drugimi jadralci slovenski jadralec Jasmin Čaušević, ki bo izvedel »aktivno predavanje« s sodelovanjem vseh udeležencev.

Po predavanju bo Jasmin Čaušević na voljo za jadralski klepet.

  • Datum: Torek, 3.3.2020
  • Ura: 18.00
  • Čas trajanja:  2 uri
  • Cena: 20,00 EUR
  • Omejitev udeležbe!
  • Lokacija: Cesta na Brdo 85, Ljubljana (Poslovna stavba Brdo - vhod iz zahodne strani pri travniku)
  • Zagotovljeno je brezplačno parkiranje.
Predavanje: Kako živeti na oceanu in priprava jadrnice

Last video

Join us on a traditional Viška regata between 17. and 20. October 2019!

If you loves sailing and you wish to obtain sailing and regatta experience, join us, we will have a great time! Prior sailing knowledge and experience is not necessary.

The regatta is sailed in two stages, the first one from Split to the island Vis and the second from Vis to Split. It brings together some 150 top of the line sailing boats and more than 1000 sailors from different countries.

The regatta includes also a day off on the magical island of Vis, which is in the time of regatta overtaken by thousands of sailors. The Vis Regatta is known as one of the 10 top Croatian regattas.

Cost: 350 € / person

Eary sailor price (until 10th of September): 330 €

The price includes:

- yacht rental
- transit log
- gennaker
- professional skipper,
- regatta fee,
- one dinner on Vis island
- Just Perfect T-Shirt

The price does not include:

food & drinks, fuel, transport, parking in marina, mooring, insurance, optional activities (scooter or SUP rental…)

More info:
info@justperfect.si, + 386 51 604 395

Sea U There!

Comments

Za komentiranje se morate prijaviti!