Objava oglasov na spletni strani je brezplačna. Potrebna je le registracija.

Postopek objave oglasa

  1. OBJAVA OGLASA - Na podstrani MALI OGLASI (https://www.enavtika.si/sl/mali-oglasi) kliknite na oranžni gumb OBJAVI BREZPLAČEN OGLAS (glej slika zgoraj). Če ste na spletni strani že prijavljeni, začnite z vnosom oglasa. (preskoči korake 2,3)
  2. PRIJAVA - Če ste že registrirani uporabnik na spletni strani, opravite zgolj prijavo na spletno stran z uporabo vašega uporabniškega imena in gesla. (preskočite korak 3)
  3. REGISTRACIJA - Oglase na spletni strani www.eNavtika.si lahko objavijo le registrirani uporabniki. Če še nimate registracije, se na spletni strani registrirajte. Po vnosu vaših podatkov boste na navedeni e-mail prejeli povezavo za potrditev vaše registracije. Prijavite se v vaš e-mail in potrdite prijavo. Če sporočila ne najdete v zavihku »prejeto«, »glavno«, preverite v mapah »Nezaželena pošta«, »Promocije«, »Spam« … Po potrditvi vašega e-maila, se prijavite v spletno stran.
  4. VNOS PODATKOV - Vnesite informacije o izdelku ali storitvi, ki jo želite prodati.
  5. KATEGORIJA - PODKATEGORIJE - Izberite kategorijo:
    1. Plovila (jadrnice, motorna plovila, gumenjaki, vodni skuterji, druga plovila);
    2. Motorji (izvenkrmni, vgradni);
    3. Oprema (varnostna, komunikacijska, jadra, sidra, prikolice, oprema za vodne športe, navtična literatura, generatorji ...);
    4. Posadka (sem skiper – iščem posadko, sem posadka – iščem skiperja). Pri posameznih kategorijah vam bo spletna stran ponudila podkategorije, s katerimi boste lahko kar najbolje opisali svoj izdelek. Bolj podrobno kot ga boste opisali, laže ga bodo našli kupci.
  6. DODATNI PODATKI - Vnesite dodatne podatke o izdelku
    1. Cena;
    2. Prodam, Oddam, Kupim (označite ali artikel prodajate, oddajate, kupujete);
    3. Dodajte fotografije (obvezno) in video (Youtube – ni obvezno). Največja dovoljena velikost slike je 2 MB. Če boste poskušali naložiti večjo sliko, stran ne bo pustila oddati oglasa;
    4. Preverite vaše podatke;
    5. Na karti izberite kraj.
  7. SPLOŠNI POGOJI - Preberite in potrdite, da se strinjate s pogoji
  8. OBJAVITE OGLAS

Pregled, potrditev in objava oglasa

Vse oglase pred objavo na spletni strani pregleda naš administrator. Če vsebina oglasa ustreza pogojem, bo objavljen na spletni strani. O objavi boste obveščeni po elektronski pošti.

Uporabniška administracija

Z odprtjem računa-registracijo se ustvari vaš profil, kjer so zbrani vsi vaši oglasi. Do administracije dostopate s klikom na MOJI OGLASI.

Vsi vaši oglasi so zbrani drug pod drugim. Navedeni so bistveni podatki oglasa, status oglasa (objavljen/ne objavljen), datum vnosa in tri ikone (Uredi oglas, Izbriši oglas in zvezdica – objavi kot TOP OGLAS). Posamezne oglase lahko naknadno spreminjate, ponovno objavljate, ko oglasi potečejo, izbrišete, ali jih dodatno izpostavite kot TOP OGLAS.

Če boste vsebino oglasa spreminjali, se bo oglas odstranil s portala. Ponovno bo objavljen, ko ga pregleda in potrdi administrator. O ponovni objavi boste obveščeni po elektronski pošti.

TOP OGLAS

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

    • vhodni strani enavtika.si,
    • na vrhu podstrani Mali oglasi,
    • na vrhu podstrani posameznih oglasov,
    • na vrhu rezultatov iskanja.

    Cena objave je 2 EUR za 10-dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji. Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazano v polju KREDITI.

Zakupi paket TOP OGLAS.