Večina ljudi nima nikoli možnosti stopiti na jahto, uživati v njenem razkošju in se počutiti kot pravi bogataš. Gliser v naravni velikosti, kjer lahko uživa šest oseb stane le 300 EUR.

Za borih 300 EUR sicer ni možno doživeti vsega razkošja, a občutek, da lahko s teboj uživa še pet tvojih prijateljev, je zagotovljen. Ne smemo pozabiti ne prednosti pred previm razkošnim gliserjem. Poraba goriva je 0,0 l/h, stroškov marine ni, vzdrževanje je minimalno in še bi lahko naštevali.

In kaj v resnici dobite za 300 EUR?

Na spletni trgovini Amazon se je pojavil napihljiv čoln v naravni velikosti motornega gliserja. Čoln sicer ni namenjen plovbi, a je na njem dovolj prostora, da lahko v morskih radostih uživa do šest oseb. Ima »krmno plavalno ploščad« z ročaji, ki omogočajo enostaven izhod iz vode, osem držal za kozarce in »vgrajen hladilnik« . V sredini so nameščena napihljiva sedišča, za udobno namestitev vseh vaših prijateljev v sprednjem delu, pred »vetrobranskim steklom« pa sončna ploščad na kateri je dovolj prostora za dve ali tri osebe.

Ta »ekstremno hitri« gliser lahko uporabljate na morju, na jezerih ali v domačem bazenu.

Nakup lahko opravite na spletni strani Amazon.com.

Vir: Amazon.com