Eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev tekstila za navtične namene Sunbrella, je začel  izdelovati visokokakovostno sintetično usnje.

Podjetje Sunbrella vsi navtiki dobro poznamo po izjemno kakovostnih materialih namenjenih uporabi v navtiki. Iz njih so izdelane številne strehe na plovilih, bimini top in spray hoodi na jadrnicah. Tokrat se je podjetje podalo v nove vode. Začeli so izdelovati visokokakovostno sintetično usnje. Material je namenjen vsem vrstam oblazinjenj na plovilu. Svoje znanje, ki so ga pridobili pri izdelavi tkanih akrilnih tkanin, so dodobra izkoristili za razvoj novega izdelka, ki je prava revolucija med materiali uporabljenimi v navtiki. S svojim novim programom želijo navtikom zagotoviti bogatejšo navtično izkušnjo, občutek luksuza in mehkobe ter zagotoviti dolgotrajno uporabo. Novi materiali so namenjeni uporabi v zahtevnih razmerah in življenju na morju. Izdelani so tako, da preprečujejo zadrževanje bakterij, pokanje, prekomerno raztegovanje in bledenje na močnem soncu.

Nova linija izdelkov Horizon ima triletno industrijsko garancijo pred plesnenjem in petletno garancijo pred izgubo kompaktnosti in bledenjem.

Trenutno je material možno dobiti v 23 različnih barvah z dvema različnima vzorcema.