Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Jadrnica Karpo je Elanova jadrnica z oznako 450 iz linije performance. Njen lastnik in krmar Dušan Ušeničnik, ki je strastni jadralec, jo je priredil za jadranje na regatah. V nedeljo dopoldne nas je povabil na kratko regato pred Biogradom na moru kot zaključek letošnje Impression Sailing Week regate. V sončnem vremenu in vetru, ki je pihal med 8 in 12 vozli smo z Dušanovo uigrano ekipo zlahka dosegali hitrosti plovbe do 8,6 vozla.

Komentarji