S prihodom 300-kubične različice Tricity-ja je Yamaha vstopila tudi v srednjo kategorijo ter tako poskrbela, da je njena družina trikolesnih skuterjev in motociklov, vsaj kar se tiče članov, najbolj popolna.

GLAVNE LASTNOSTI

Kar se tiče podvozja, bo Tricity 300 bolj podoben malemu 125-kubičnemu modelu, kot večjemu trivaljnemu Niken-u.

Motor, ki mu je zaupana naloga pogona tega skuterja, pa svoje delo že opravlja v skuterju XMAX 300. Gre za enovaljni, 298-kubični motor iz serije Blue Core, ki v svojem razredu velja za enega najbolj zmogljivih in živahnih. Razvije 26 ‘konjev’, dvokolesnega XMAX-a pa v idealnih pogojih prižene do hitrosti 160 kilometrov na uro.

Kot rečeno,  Tricity 300 je bil pričakovana dopolnitev Yamahine ponudbe, zato je najpomembnejša novica ta, da bo Tricity 300 vozen tudi z vozniškim dovoljenjem B-kategorije, znala pa bo pokonci stati tudi sama od sebe. Prednjo premo bo namreč mogoče v času mirovanja ‘zakleniti’.

MOŽNE TESTNE VOŽNJE - REZERVACIJE ŽE MOGOČE

Ker se spomlad in temu primerno vreme že nevzdržno približuje, vam podjetje Moto-Nautika iz Miklavža na Dravskem polju že omogoča možnost rezervacije za testno vožnjo. Ta bo še toliko bolj atraktivna, saj za vožnjo potrebujete izpit B kategorije (izpit za avto).

Rezervirajte svoj termin že danes na tej povezavi.

Za vse dodatne informacije obiščite spletni naslov www.moto-nautika.com ali pišite preko emaila: vozila@moto-nautika.com.