Vam je zmanjkalo časa za obisk navtične trgovine pa nujno potrebujete rešilni jopič zase ali za otroka? Si želite zamenjati star neoprenski shorty? Ali pa si za prihajajoče poletje želite še več akcije, adrenalina in razmišljate o nakupu tube, wakeboarda ali vodnih smuči? Obiščite navtično spletno trgovino www.motonautika-shop.com in kot bralec portala eNavtika v mesecu avgustu izkoristite ugodnosti na blagovne znamke Jobe in Mesle.

Da bo vaša izbira najlažja in najhitrejša, lahko navtični navdušenci v spletni prodajalni na naslovu - www.motonautika-shop.com, izbirate med več kot 1100 različnimi artikli. Z uporabniško izkušnjo bo marsikdo navdušen, saj je dobava za večino izdelkov v roku 1-3 delovnih dni (ogromna zaloga dodatne opreme), v kolikor pa bo vaš nakup presegal vrednost 150€, je dostava popolnoma BREZPLAČNA.

Vroče cene neoprenskih oblek!

 

 

 

 

OB NAKUPU NAPIHLJIVEGA SUP-a // prenosna torba in tlačilka -20% ceneje

Ob nakupu SURF SUP-a (velja za SUP-e, ki niso v kompletu), vpišite promocijsko kodo "SUP2017", ter izkoristite -20% popust na teleskopsko veslo in prenosno torbo za SUP.

Promo koda velja samo v primeru nakupa SUP-a.

Vso zalogo in ponudbo si lahko ogledate preko te povezave

Na spletnem naslovu vas bo pozdravil tudi svetovalec, ki vam bo z veseljem odgovoril na vsa vprašanja in vam pomagal pri nakupu in izbiri opreme, ki je najprimernejša za vas. Poletje je tu!
Ne čakajte in izkoristite vroče cene še danes!