Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Yacht ANNE KRISTL

V četrtek se je med otokoma Brač in Hvar zgodila tragična pomorska nesreča. Ob 14.15. uri so z jahte poklicali na pomoč. Sporočili so, da v motorni prostor jahte vdira voda in da potrebujejo pomoč.

Takoj po prijavi nesreče, se je na lokacijo odpravilo plovilo Luške izpostave Milna z otoka Brač. Ob 15.50 uri so pripluli na lokacijo približno 2 nmi  stran od zaliva Pokrivenik. Dva člana posadke in njun pes sta bila v reševalnem splavu, plovilo pa se je potapljalo. Brodolomce so vkrcali na plovilo luške kapitanije in jih odpeljali v Milno na otoku Brač. Na kraj nesreče je priplulo tudi plovilo komercialne reševalne službe, ki je uspelo toneče plovilo pravočasno zaščititi, preden se je potopilo na dno morje in jo odvleči v zaliv Pokrivenik. Oba člana posadke in pes so nesrečo preživeli brez poškodb.

Jahta ANNE KRISTL je v lasti skiperja, ki je plul z jahto. Pluje pod Norveško zastavo.

Yacht ANNE KRISTL

Komentarji