Podjetje Moto-Nautika d.o.o., odpira vrata največjega prodajno - distribucijskega centra motoristike in navtike v Sloveniji, ki bo v prihodnosti zagotovo požel veliko zanimanja. Moto-Nautika posluje že od leta 2004, po skoraj 15 letih pa so svoje prostore povečali za skoraj 3000 m2, kjer bodo kmalu predstavili vse novosti iz sveta moto-navtike.

Distribucijski center se bo razprostiral v treh etažah. Večji in glavni del se bo nahajal v srednji etaži, ki bo deloval kot osrčje navtičnega dela. Skozi celotno leto, bodo obiskovalci imeli možnost ogleda več kot 100 plovil na zalogi. Kot generalni uvoznik za plovila Ranieri International in gumenjake GRAND, se bo podjetje osredotočilo tudi na distribucijo plovil v države bivše Jugoslavije, centralnim skladiščem v Miklavžu pri Mariboru.

V srednji etaži bodo med drugim tudi na svoj račun prišli ljubitelji blagovne znamke Yamaha, saj kot pooblaščen prodajalec in serviser, podjetje nudi na ogled celotni prodajni program (vodni skuterji, izvenkrmni motorji, motorna kolesa, scooterji, ipd.). To bo tudi eden prvih salonov v Evropi, ki ustreza smernicam najhitreje razvijajoče blagovne znamke – Yamaha.

Celoten koncept centra je zasnovan tako, da se stranke počutijo udobno in domače. Poskrbljeno je za vse člane družine, posebej tudi za najmlajše raziskovalce moto-navtičnega sveta, medtem ko lahko starši kvalitetno namenijo svoj čas izbiri pravega plovila oz. vozila. Na ogled so skoraj vsa plovila in vozila iz prodajne ponudbe, kar pomeni da lahko zagotovo najdete primerno izbiro ali rešitev, ki vam najbolj ustreza.

Ker podjetje želi svojim obiskovalcem in strankam ponuditi vse na enem mestu, so v celotni zgornji etaži pripravili prostor za:

  • dodatno opremo za vodne športe,
  • dodatno opremo za vaše plovilo,
  • registracija in zavarovanje plovil,
  • najem plovil in dodatne opreme,
  • dodatna moto in motocross oprema.

V zahodnem delu centra ostaja servisni del, ki ga sestavlja ekipa tehnično in strokovno podkovanih serviserjev, ki bo z veseljem in kvalitetno poskrbela za servis oz. vzdrževanje vašega plovila. Dejavnost bodo dopolnili tudi z zimovanjem plovil. Center je prav tako založen z več kot 10.000 rezervnimi deli, za različne blagovne znamke, kar pomeni da servis ni samo kvaliteten, ampak tudi opravljen v najkrajšem možnem času.

 

Prodajno distribucijski center MOTO-NAUTIKA, slavnostno odpira svoja vrata v mesecu septembru.


Sledite jim na socialnih omrežjih facebook.com/moto.nautika in na spletni strani www.moto-nautika, saj obljubljajo marsikatero presenečenje ob tem novem mejniku.