Zadnje iz eTrgovine

39.00€

Ste ugotovili, da je Jadransko morje premalo za vas in vašo posadko? Razmišljate o  tem, da bi se podali v Mediteran ter nadaljevali plovbo v Atlantski ocean?

Slovenski jadralec Jasmin Čauševič se je v preteklih letih podal na plovbo iz Jadrana. Najprej je zaplul v Mediteran, prečkal Gibraltarsko ožino ter prvo etapo plovbe končal v Kanarskih otokih. V drugi etapi se je s Kanarskih otokov podal proti Kapverdskim otokom, nato pa sam prečkal Atlantski ocean in uspešno pristal na Karibih.

V času njegove plovbe so nastale tri knjige, ki podrobno opisujejo dogajanja med plovbo, njegove občutke ter številne napotke za plovbo po oceanih tudi, kadar se na plovbo odpravite sami.

Komplet treh knjig:

Redna cena: 66,90 EUR

Akcijska cena: 39,00 EUR (samo za naročnike eNavtike)

 

Akcijska cena samo do 22.1.2019

Jasmin Čauševič - Komplet potopisov

Zadnji video

Barcolana, Vasilij Žbogar

V sklopu Barcolane, največje regate na svetu, ki letos praznuje jubilejno 50-letnico, bo v soboto tudi slovensko obarvana reli regata Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski. Z njo se bodo slovenske jadrnice, ki bodo tekmovale na Barcolani, že petič pomerile v plovbi iz Slovenije do startne linije Barcolane v Trstu. 

Letošnji ambasador Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski je najuspešnejši slovenski jadralec, dobitnik treh olimpijskih kolajn in dvakratni evropski prvak Vasilij Žbogar. Vabi vas, da se skupaj z njim pridružite številnim jadralnim navdušencem in spremljate slovenske jadralne posadke v regati, ki letos prvič poteka v Portorožu, pod okriljem najprestižnejšega hotela v Sloveniji – Kempinski Palace Portorož.

Jadralski dogodek leta se bo odvijal v soboto, 13. oktobra, z začetkom ob 11. uri.

Komentarji