Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Barcolana, Vasilij Žbogar

V sklopu Barcolane, največje regate na svetu, ki letos praznuje jubilejno 50-letnico, bo v soboto tudi slovensko obarvana reli regata Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski. Z njo se bodo slovenske jadrnice, ki bodo tekmovale na Barcolani, že petič pomerile v plovbi iz Slovenije do startne linije Barcolane v Trstu. 

Letošnji ambasador Go to Barcolana from Slovenia by Kempinski je najuspešnejši slovenski jadralec, dobitnik treh olimpijskih kolajn in dvakratni evropski prvak Vasilij Žbogar. Vabi vas, da se skupaj z njim pridružite številnim jadralnim navdušencem in spremljate slovenske jadralne posadke v regati, ki letos prvič poteka v Portorožu, pod okriljem najprestižnejšega hotela v Sloveniji – Kempinski Palace Portorož.

Jadralski dogodek leta se bo odvijal v soboto, 13. oktobra, z začetkom ob 11. uri.

Komentarji