Tudi po zaključeni poletni sezoni se na Kvarnerju trudijo, da bi jih obiskali tudi v jesenskem času. Zato so zopet pripravili bogat program raznolikih dogodkov na katere bi vas vabi povabili.

45. "MARUNADA", do 28.10.2018, LOVRAN

Oktober je mesec kostanjev. Ne zamudite 45. "Marunadu" v Lovranu, na kateri boste lahko poizkusili raznovrstne jedi in sladice iz kostanjev, ne bo pa manjkalo dobre glasbe in zabave.

"CRES&LOŠINJ TRAIL WEEKEND", 3.-4.11.2018, MALI LOŠINJ

Izkoristite začetek novembra in preizkusite svojo moč na Cres & Lošinj Trail Weekend-u. To je trail tekmovanje, sestavljeno iz dveh zasebnih etap s tremi težavnimi kategorijami: Challenger, Active in Light. Tekmovanje je odlična priložnost, da naredite nekaj za svoje zdravje in občudujete lepote obeh otokov.

ADVENT NA KVARNERJU

Na Kvarnerju se pripravljajo izjemno zanimivi adventni programi. Po celi regiji bodo potekali zabavno-glasbeni programi, humanitarni koncerti, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice, druženje z dedkom Mrazom in drsališča ob morju. Ne zamudite priložnosti in uživajte v odlični kulinarični ponudbi Kvarnerja.

FESTIVAL ČOKOLADE, 30.11.-2.12., OPATIJA

Najslajši dogodek v Opatiji v prvem vikendu decembra predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke, pa tudi majhne specializirane proizvajalce čokolade. Razstavni in prodajni del Festivala čokolade se nahaja v Kristalni dvorani hotela Kvarner, kjer vsak proizvajalec na svojemu razstavnemu prostoru predstavlja najboljšo ponudbo, a privlačni programi, kot so delavnice, predavanja, degustacije, koncerti in čokolade potekajo v vseh hotelih in restavracijah v Opatiji.