Internautica 2019, Izola

Mednarodna razstava navtike, INTERNAUTICA je v letu 2018 s svojimi razstavnimi programi med kupci in obiskovalci požela veliko odobravanja ter razstavljavcem prinesla vzpodbudne poslovne rezultate.

To je več kot dober razlog, da z INTERNAUTICO ostanete tudi v prihodnosti!

INTERNAUTICA 2019 bo potekala med 16. in 19. majem 2019 v IZOLI!

Po nekaj mesečnih usklajevanjih je organizatorju uspelo najti ustrezne partnerje in zagotoviti primerno lokacijo za izvedbo 24. Mednarodne razstave navtike INTERNAUTICA, ki bo potekala v že znanem terminu, v dneh od 16. do 19. maja 2019 v Izoli.

Razstava bo postavljena na prostih površinah bivše tovarne Argolina v Izoli, neposredno ob Marini Izola in se nadaljevala v morski del na posebej pripravljenih priveznih mestih v marini Izola, kjer bodo razstavljena plovila v morju.

Občina Izola, Marina Izola in Internautica, so brez posebnih težav našli dovolj skupnih interesov za sklenitev dolgoročnega dogovora o sodelovanju.

INTERNAUTICA bo torej tudi letos poskrbela da bodo njene razstavne površine ponudile razstavljavcem obilo možnosti za kakovostne predstavitve razstavnih programov in v času sejma pripravila številne nove in že uveljavljene prireditve.

INTERNAUTICA bo skupaj z novimi partnerji v sredini meseca februarja pripravila tiskovno konferenco na kateri bodo predstavljene vse podrobnosti projekta.

Organizator se vljudno opravičuje za morebitne nesporazume in dvoumne informacije, ki se pojavljajo v javnosti v zvezi z organizacijo novega dogodka v Marini Portorož, ki naj bi se odvijal v terminu Internautice. Dejstvo, da je bila INTERNAUTICA v preteklosti organizirana na tem območju ni nikakršno zagotovilo, da bo omenjeni dogodek primerljiv z Internautico, oziroma, da bi jo lahko nadomestil. S tem sporočilom uradno sporočajo, da INTERNAUTICA z omenjenim dogodkom nima nobene povezave.

V prihodnjih dneh bo organizator pripravil predstavitev novih razstavnih površin in natančno predstavitev projekta.

Internautica 2019, Izola