Pred nami je pomlad, za številne najlepše obdobje v letu. Prebuja se narava in mi z njo. Kvarner vam v tem času pripravlja obilico lepih doživetij. Na voljo so zanimivi pohodi, različne kolesarske dirke ter odlični kulinarični dogodki, ki so v času špargljev, te z minerali in vitamini bogate rastline, še posebej atraktivni. Prepričani smo, da bo kaj od naštetega privabilo tudi vas in vašo družino.

Oglejte si ponudbo in si privoščite kaj lepega.

KRK BIKE STORY, OTOK KRK

Ljubitelji narave, morja, kolesarjenja, aktivnosti na prostem in tudi kulinaričnih dobrot, nikakor ne smete zamuditi dogodka »Krk Bike Story« 2019, ki bo potekal: 12. 4. – Njivice, 13. 4. – Čižići, 14. 4. – Malinska, 17. 5. – Baška, 18. 5. – Punat, 19. 5. – Krk.

Ob tem pa lahko tudi izkoristite priložnost, da še bolje spoznate otok Krk in njegove skrite lepote.

MITAS 4 OTOKA MTB STAGE RACE, KRK, RAB, CRES, LOŠINJ, 9.-13.4.2019

Ena izmed najlepših dirk MTB bo potekala po čudovitih kvarnerskih otokih – Krku, Rabu, Cresu in Lošinju. MITAS 4 islands MTB STAGE RACE je gorsko-kolesarska dirka s štirimi etapami, ki se bo začela v Baški na otoku Krku 9. 4. in končala 13. 4. na Lošinju.

DNEVI ŠPARGLJEV NA KVARNERJU

Spomladi na plano pokuka zelo zdrava rastlina, znana predvsem v priobalnem območju, ki je bogata z minerali in vitamini ter je simbol prebujanja življenja in narave. Ne zamudite Dnevov špargljev v Lovranu, Crikvenici in na otokih Rabu in Krku, ki bodo potekali med prvomajskimi počitnicami v kvarnerskih restavracijah.

DNEVI CRESKE JAGNJETINE IN OLJČNEGA OLJA, CRES, 22.-30.4.

Na prireditvi sodelujejo restavracije, ki ponujajo različne specialitete iz jagnjetine. Zadnji dan dogodka bo potekal v mestu Cres. Poleg jagnjetine lahko pokusite tudi ekstra deviško oljčno olje in različne izdelke iz oliv.

FEŠTA LOŠINJSKE KUHINJE, MALI LOŠINJ, 25.4-11.5.2019

Med prireditvijo Fešta lošinjske kuhinje, ki bo potekala od 25. aprila do 11. maja, vam bodo številne lošinjske restavracije pripravile domače ribje in mesne menije s kozarcem vina.

Vse prihajajoče dogodke si lahko ogledate med dogodki na tej povezavi!