Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Alenka Artnik

Slovenska potapljačica Alenka Artnik je postavila nov svetovni rekord v potapljanju na dah z dvema plavutma.

Ta konec tedna je v organizaciji Freedive Panglao potekalo Azijsko prvenstvo v potapljanju na dah, ki se ga je udeležilo več kot 100 potapljačev iz vsega sveta.

Alenka Artnik, ki se je potopila ob 11.06 uri po lokalnem času, je želela doseči rekordno globino 90 m. Z izjemno koncentracijo ji je poskus tudi uspel. Postavila je nov svetovni rekord.

Na svojem FB-profilu je zapisala:

»Danes sem z izjemnim potopom postavila nov svetovni rekord. Z dvema plavutma sem dosegla globino 90 m. Kaj naj še povem, razen tega, da sem izjemno vesela in hvaležna. Zahvaljujem se svojim sponzorjem, ker so verjeli vame in mi omogočili doseči ta rezultat.«

Foto: FB Alenka Artnik

Komentarji