Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Ameriška obalna staža je ujela tihotapsko podmornico, na kateri so našli skoraj 8 ton kokaina.

Specialna enota ameriške obalne straže je v Tihem oceanu sledila sumljivi podmornici. Ko jim je prišla na sled, so člani specialne enote izvedli izjemno akcijo, ki so jo posneli s kamero.

Ko so se vkrcali na podmornico, so v njej našli pet oseb, ki so prevažale 7711 kg kokaina. Ulična prodajna vrednost zaseženih mamil znaša 232 mi USD.

Improvizirane podmornice, kot je zasežena, so pogosta metoda za prevoz prepovedanih drog v ZDA. V zadnjih treh mesecih je Obalna straža v akcijah na morju zasegla že 14 plovil, ki so tovorila drogo. Skupno so zasegli že 17.700 kg kokaina in pol tone marihuane. Skupna vrednost zaseženih drog bi na ulici znašala 569 mio UDS.

VIDEOPOSNETEK AKCIJE

Vir: US Coast Guard, NBC

Komentarji