Letošnjo poletno sezono smo spet izkoristili in prepluli dobršen del Jadrana. Vse z namenom, da zberemo čim več materiala. Kot je na eNavtiki že v navadi, snemamo posnetke marin, luk in sidrišč iz zraka.

Zakaj snemamo iz zraka

Videoposnetki marin, luk in sidrišč so namenjeni vam in vam v pomoč. Na njih si lahko ogledate posamezne lokacije in jih spoznate, še preden vplujete vanje. Številni zalivi, ki jih še ne poznate, vam po pregledu pomorskih kart ali navigacije, ne dajejo občutka, da so primerni za sidranje in varno prenočevanje. Z našimi videoposnetki jih želimo čim bolj predstaviti. Ker so posneti iz zraka, lahko natančno vidite, kakšno je morsko dno v zalivih, kje bo sidro držalo in kje ne. Izberete si svoj zaliv in se v njem varno zasidrajte.

Novosti v mesecu septembru

V tem mesecu smo že objavili videoposnetke marine Kaštela, sidrišč Pod Sveti Križ in Poje na otoku Cres ter luke Šepurine na otoku Prvič. Kaj vse bomo predstavili do konca meseca, pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

Trenutno na eNavtiki

Do sedaj smo objavili že 279 videoposnetkov iz zraka. Vsi so dosegljivi na tej povezavi: Jadran iz zraka. Vsi posnetki so pregledno razvrščeni po državah, regijah in otokih.

Sooblikujte eNavtiko

Sporočite nam, katere dele Jadrana, katere otoke oziroma katere zalive bi si želeli ogledati iz zraka. Vaše želje sporočite na ales@enavtika.si.

eNavtika na youtube.com

Na največjem spletnem mestu za videoposnetke youtube imamo svoj lasten kanal. Naročite se nanj in informacijo o tem, kaj smo objavili, boste prejeli prvi: eNavtika youtube