Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Moto-nautika

Slovensko podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru prejelo plaketo za tretjega najboljšega distributerja v Evropi za plovila Ranieri International.

V sklopu Genova Boat Showa je potekala tudi razglasitev najboljših distributerjev v Evropi v italijanski ladjedelnici Ranieri International. Med 24 državami je slovensko podjetje Moto-Nautika, d. o. o., iz Miklavža pri Mariboru prejelo laskavi naziv tretjega najboljšega distributerja v Evropi. Pomerili so se z evropskimi velesilami, kot so Nemčija, Avstrija, Španija, Poljska, Črna gora, Malta, Italija, Nizozemska, Grčija, Francija idr. Podjetje v tem času tudi obeležuje 1. obletnico otvoritve novega distribucijskega centra, ki je središče za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo za plovila Ranieri International. Center so z dosedanjih 1000 m2 povečali na 3000 m2, kjer lahko predstavijo tudi večino teh plovil. Zaradi napovedi in predstavitve novih modelov za sezono 2020, ki bodo zagotovo prodajne uspešnice, se podjetje že veseli novih izzivov.

Moto-nautika

Komentarji