Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Elan, F. A. Porsche, sailing yacht

Iz zaupnih virov smo izvedeli, da v begunjski ladjedelnici nastaja nova jadrnica, zastavonoša ladjedelnice Elan. V dolžino bo merila 47 čevljev oziroma 14,32 m.

Izvedeli smo tudi skrivnost, da bo novo jadrnico oblikoval znameniti avtomobilski oblikovalski studio F. A. Porsche. Pri oblikovanju bo sodeloval s hišnim oblikovalcem Elanovih jadrnic Humphreys Yacht Design. S skupnimi močmi bodo oblikovali novo jadrnico. Za oblikovalski studio F. A. Porsche je to prvi oblikovalski projekt jadrnice.

Vse informacije o novem plovilu so še vedno izjemno skrivnostne. Če se spomnimo projekta GTT 115s katerim ja F. A. Porsche zakorakal v navtične vode, si lahko predstavljamo,da bo nova jadrnica iz Begunj nekaj, česar na navtičnem trgu še nismo videli.

Za zdaj smo se dokopali zgolj do prvih skic detajlov plovila. Takoj, ko izvemo več, bomo objavili na naši spletni strani.

Komentarji