Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Prihajajo časi obdarovanja. Navdušite svoje prijatelje z lepim darilom, ki ga bodo veseli. Podarite navtično knjigo.

Knjiga je lepo darilo. Za vas smo pripravili izbor potopisov, navtičnih priročnikov. Med njimi smo pripravili izjemno ugodno ceno za potopise slovenskega jadralca, ki sam pluje po svetovnih morjih. Trenutno pluje po otočju Fiji. Na njegovi dosedanji poti so nastali že trije potopisi in en ljubezensko erotični roman.

Ne pozabite! Vse knjige so na zalogi. Naročene pošljemo takoj po prejemu plačila. Z naročilom v naši spletni trgovini boste vsa darila prejeli pravočasno.

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča (vsebuje 4 knjige):
  1. Šepet vetra in valov - potopis
  2. Sam prek oceana - potopis
  3. Skriti paradiž - potopis
  4. Ljubezen pod jadri - ljubezensko erotični roman

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija: 59,90 EUR
Prihranek: 31,70 EUR

Naroči na tej povezavi.

   
IGOR ORLOV: NAVTIČNI PRIROČNIK

je praktični vodnik domačega avtorja, ki v besedi in sliki razumljivo pojasni osnovne pojme iz oceanografije, meteorologije, navigacije, pomorskih veščin ter varnosti na morju.

Naroči na tej povezavi.

   
888 pristanov in zalivov

Sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih...

Naroči na tej povezavi.

   
Bobby Schenk - Manevri za pristajanje

Priročnik pristajalnih manevrov z motorjem in brez motorja.

Jadralec svetovnega slovesa Bobby Schenk je iz svojih dolgoletnih pomorskih izkušenj v tej knjigi spisal in razumljivo pojasnil, kako sebe in svojo posadko pripravimo na manever za pristajanje, kakšna je ustrezna oprema, kako izdajamo povelja.

Naroči na tej povezavi.

   
Knjiga Kuhanje po Beaufortu

je novost, ki sodi v vsako navtično knjižnico in na vsako plovilo.  Recepti so razvrščeni glede na jakost vetra, hkrati pa so predstavljeni slastno in ljubko, tako, da kar nagovarjajo h kakovostnemu in raznolikemu kuhanju, ki pa ne traja dlje kot 30 minut.

Naroči na tej povezavi.

 

Več knjig in priročnikov v naši eTrgovini

 

Komentarji