Salon plovil Zagreb 2020, Nautika - Zagreb

Zagrebški velesejem začenja novo poslovno leto v mesecu februarju s salonom Nautika, ki velja za najbolj obiskan in najbolj posloven navtični sejem na Hrvaškem. V središču Zagreba vas bo letos pričakala prava marina z vedno inovativno ponudbo.

Letošnji sejem Nautika bo potekal že 29. zapored. V osmih paviljonih se bo predstavilo več kot 300 razstavljavcev, ki bodo predstavili več kot 280 plovil tako iz hrvaških ladjedelnic kot tudi iz tujine.

Interes za nastop na sejmu raste iz leta v leto. Tudi letos se bodo na sejmu predstavile vse največje hrvaške ladjedelnice Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta ...

Petdnevni dogodek v Zagrebu bo mesto, kjer se bodo srečali navtiki, ljubitelji morja in morskih aktivnosti.

Sejem navtike je poznan po raznovrstni navtični ponudbi, kar ga loči od drugih, saj je sejem z najpopolnejšo ponudbo. Je izjemna priložnost tako za širšo publiko kot tudi za poslovneže in sklepanje poslov. Na enem mestu je zbrano vse od B2B srečanj do zanimivosti za širšo javnost.

V okviru letošnjega sejma bo 21. in 22. februarja potekal tudi 1. Hrvaški potapljaški kongres.

Vse obiskovalce čaka bogat program. Predstavljena bodo številna nova plovila in navtična oprema, ki jo bo možno na Hrvaške videti prvič. Potekala bo razstava navtične fotografije in kot vsako leto bodo obiskovalci nagrajeni s številnimi bogatimi nagradami.

V času sejma bo potekal tudi sejem opreme za lov in ribolov Dnevi lova in ribolova.

Zagrebški salon plovil bo potekal med 19. in 23.2.2020.