Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Včeraj zjutraj se je izgubila sled za hrvaškim državljanom, ki se je v dan poprej odpravil na ribolov.

Šestdeset letni Hrvat je predvčerajšnjim popoldne odplul na ribolov. Ker se vse do 11.00 ure včeraj ni vrnil, je njegov nečak poklical na pomoč. Na področje otoka Šolta so se nemudoma odpravila plovila reševalnih služb. Plovilo pogrešanega ribiča so našli bližini otoka Radula. Ribiča ni bilo na krovu. Angažirali so Hrvaško gorsko reševalno službo, ki preiskuje obale otoka Šolta . V iskanje je vključena potapljaška ekipa in reševalni helikopter. Ker na področju trenutno vlada lepo vreme, temperatura morja pa se giblje okrog 20 C, reševalne akcija še traja. Preko obalne radijske postaje Split o pogrešani osebi redno obveščajo tudi plovila, ki plujejo v Splitskem akvatoriju.

Posodobljeno: 12.10.2018

Včeraj v jutranjih urah so s plovila »Krilo – Carbo« sporočili, da so v bližini rta Pelegrin opazili truplo. Plovilo luške kapitanije Split je nemudoma izplulo na lokacijo. Kmalu za tem je priplulo tudi plovilo Pomorske policije Split. Truplo so dvignili na krov in ga odpeljali v luko Lora. Ugotovili so, da gre za pogrešanega ribiča P.S., katerega so neuspešno iskali dva dni v Splitskem akvatoriju.

Komentarji