Trditev, da je lahko plovilo, ki se giblje po vodi hitrejše od vozila, ki se pelje po cest, je marsikomu vprašljiva. A tokrat je pravilna. Obstaja vodni skuter, ki je hitrejši ne le od običajnega avta, ampak kar od Ferrarija.

Black Edition je vodni skuter, ki je izdelan na osnovi Sea-Doo-jevega modela RXP-X. V sodelovanju s svetovnim prvakom Jamesom Bushell-om so model nadgradili in mu dali novo ime Black Edition. Vodni skuter naj bi bil po navedbah proizvajalca najhitrejši produkcijski vodni skuter na svetu. Trup plovila so izdelali iz karbonskih vlaken, kar je omogočilo zmanjšanje teže za neverjetnih 100 kg. Seveda so se posvetili tudi motorju. Že poznani 1,6 litrski Rotax motor so močno nadgradili. Spremenili so sistem hlajenja, dovod zraka, propeler in izpuh. Motor ki razvije osupljivih 300 KM ta vodni skuter, ki tehta vsega 280 kg, požene do osupljivih hitrosti. Končna hitrost sicer ni primerljiva s Ferrarijem, a se njegova brutalna moč pokaže pri pospeševanju. Black Edition je sposoben do hitrosti 100 km/h pospešiti v manj kot treh sekundah, kar je hitreje kot Ferrarijev model 458 Spider.

Da bo plovbe s takšnim plovilom tudi varna, so modificirali tudi krmilni sistem, znižali položaj krmilnih ročic in znižali center gravitacije. S tem se je močno povečala stabilnost pri plovbe. Vodni skuter bo na voljo s standardnim sedežem s tremi sedišči ali pa v tekmovalni verziji z enojnim sedežem izdelanim iz karbonskih vlaken.

Kljub vsem prilagoditvam, za čim večjo varnost, bo za plovbo s tem plovilom in izkoriščanje vsega njegovega potenciala potreben zelo izkušen krmar.