Kot smo obljubili za letošnji praznik ljubezni, vam od danes naprej omogočamo storitev, v katero upamo, da se boste zaljubili.

Mali oglasi - eNavtika

Za letošnje valentinovo smo pripravili "male oglase". Oglase s katerimi lahko brezplačno poiščete kupca za svoje rabljeno plovilo, navtični motor, vodni skuter, jadra, navtično opremo, rezervne dele, navtično literaturo, oblačila in vse ostalo kar je povezano z navtiko. Na spletni strani bomo dovolili objavo le navtičnih vsebin. Oglasov, ki ne bodo povezani z navtiko, ne bo na naši strani.

Povezujemo tudi posadke in skiperje

Kot eden redkih navtičnih medijev omogočamo tudi povezavo med skiperji in posadko. Če ste skiper in želite ponuditi svoje storitve na voljo ljudem, ki iščejo skiperja, objavite svoj oglas na spletni strani, se predstavite in si zagotovite delo. Predstavite se kot skiper!

Enako možnost ponujamo tudi tistim, ki nimajo jadralskega znanja imajo pa željo po preživljanju časa na morju. Če si želite na jadranje in nimate skiperja, se predstavite in dovolite, da skiper poišče vas.

Objavi brezplačen oglas

Mali oglasi - eNavtika

Kaj potrebujem za objavo oglasov

Mali oglasi se nahajajo na podstrani do katere dostopate s klikom v glavnem meniju ali direktno preko povezave MALI OGLASI. Oglas objavite s klikom na povezavo "Objavi brezplačen oglas" v oranžnem kvadratku. Objava je zaenkrat brezplačna. Potrebna je zgolj registracija na spletni strani. Takoj po opravljeni registraciji in potrditvi vašega računa, lahko pričnete z objavami oglasov. Pripravite potrebne podatke in fotografije. Aplikacija vas vodi skozi postopek objave. Polja označena z rdečo zvezdico "*" so obvezna.

 

Kategorije malih oglasov

Vse navtične oglase smo razdelili v štiri kategorije plovila, motorji, oprema in posadka. Vsaka kategorija ima svoje podkategorije, ki se bodo prikazovale avtomatsko glede na vaš izbor. Objavite oglas, izberite kategorijo, podkategorijo, dodajte opis, slike in ceno. Zaradi podrobne razdelitve bo vnos oglasov smiseln in iskanje enostavno.

Prodaj plovilo


Moji oglasi

Mali oglasi - eNavtika

Vse svoje oglase si lahko vedno pregledujete s klikom na povezavo "Moji oglasi" v zelenem kvadratku. Prikazal se bo seznam vseh vaših oglasov z najpomembnejšimi elementi: naslov oglasa, fotografija, status (objavljen/neobjavljen, datum poteka oglasa). Na desni strani posameznega oglasa pa so na voljo tri ikone: Popravi oglas, Izbriši oglas in ikona zvezdica, ki vaš oglas spremeni v TOP OGLAS, ki je izpostavljen in viden na vhodni strani www.enavtika.si, na vrhu podstrani Mali oglasi in je med prvimi rezultati iskanj. Storitev TOP OGLAS je plačljiva. V kolikor se odločite za zakup kreditov za objavo top oglasov, bo stanje vašega računa prikazano v modrem kvadratku "Krediti". 

Vaši mali oglasi so vedno na tej povezavi: Moji mali oglasi (samo za registrirane uporabnike)

Mali oglasi - eNavtika

Objavi svoj prvi oglas

Iskanje oglasov

Iščete rabljeno plovilo, opremo, skiperja,.. Naš napredni iskalnik vam pomaga prave oglase najti hitro in enostavno. Izberite kategorijo ter podkategorije in prikazali vam bomo vse oglase, ki ustrezajo elementom vašega iskanja. Če ne veste, kje bi našli, kar iščete, v iskalnik preprosto vnesite iskalni niz "jadrnica", "Elan", "Suzuki" in potrudili se bomo da vam prikažemo prave oglase. 

Statistika ogledov

Vsak prikaz vašega oglasa si zabeležimo. Takoj po objavi boste videli ali vaš izdelek vzbuja zanimanje ali ne. Ogledi posameznega oglasa so javno prikazani. 

 

Ne čakaj pomladi, objavi oglas