Marina Punat

Marina Punat se bo tudi letos s svojo ponudbo predstavila na navtičnem salonu Boot v avstrijskem Tulln-u. Na njem bodo predstavili vse novosti, ki  jih pripravljajo za letošnjo sezono.

Kaj so novega pripravili v mesecu februarju?

Marina Punat

V marini Punat stalno skrbijo, da bo vsak obisk lepo doživetje. Zato skrbijo, da je marina urejena in vedno nudi kvalitetne storitve. S 15.3. svoja vrata zopet odpira restavracija Marina. Za začetek sezone so pripravili zanimive morske jedi. Postregli vam bodo:

  • Tartufino z morskim krožnikom
  • Solato s hobotnico
  • Krški krožnik domačih specialitet
  • Dimljeno sabljarko
  • Jagenčkovo krono

Za letošnjo sezono zopet pripravljajo nekaj novosti, ki bodo kmalu na jedilniku.

Restavracija bo odprta vsak dan od 11.00 do 22.00.

Nova terasa pred bistrojem 9 Boforov

Pred priljubljenim bistrojem 9 Bofrov potekajo zaključna gradbena dela. Teraso, ki je bila sedaj pokrita s platneno streho, bodo nadomestili z zidano, ki bo v prihodnje lahko služila tudi kot dvignjena terasa. Pritlični del terase bo zaprt s premičnimi steklenimi stenami, ki jih bo možno zapreti v primeru slabega vremena. Terasa bo tudi klimatizirana. V poletnih mesecih bo hlajena, v hladnejših pa ogrevana.

Poleg nove strehe, so nove tudi peči za peko pic. Imajo večjo kapaciteto, zato bo vaša pica od letos naprej, na vašo mizo prišla še hitreje.

Hotel Kanajt povečuje svoje kapacitete

V letošnjem letu bo hotel Kanajt povečal svojo ponudbo. Poleg obstoječih hotelskih sob in bungalovov, ki so jih postavili v prejšnjih letih, bodo letos na volj 4 nove počitniške hiše. Vsi obstoječi gosti marine, ki pričakujejo večji obisk na svojem plovilu, rezervirajo hiške preko aplikacije marine. Hiše so v neposredni bližini hotela, s pogledom na morje in marino. So v bližini nasada oliv in so idealne za družinske počitnice.

Za tiste bolj drzne pa je tudi letos na voljo plavajoči apartma, ki je na severni strani marine, na pomolu C.