Galeon 400 FLY

Novost iz ladjedelnice Galeon je motorna jahta Galeon 400 FLY. Plovilo je najmanjši predstavnik serije imenovane »Beach mode«. Oblikovana je z namenom, da zagotavlja izjemno sposobnost manevriranja in se odlično obnaša na razburkanem morju.

Notranjost plovila je možno prilagoditi potrebam kupca. Izbirati je možno med številnimi modernimi različicami notranjosti, na voljo pa so tudi številne prilagoditve. Pod krovom sta dve veliki in prostorni kabini. Lastniška je tokrat v krmnem delu plovila. Kabina v premcu je namenjena gostom ali otrokom. Obe kabini imata lastno kopalnico in stojno višino po celotni površini. Zaradi številnih omar v obeh kabinah, je plovilo primerno tudi za daljša križarjenja.

Salon plovila je prostoren. V desnem delu je sedežna garnitura z mizo, ki se lahko po potrebi spremeni v dodatno ležišče. Pred njo je komandna konzola s širokim sediščem za krmarja. V levem prednjem delu je kuhinja, v levem krmnem delu pa dodatna dva sedeža.

Na dvignjenem komandnem mostu je del na levi strani plovila namenjen krmarju. Nasproti je priročna kuhinja, preostali prostor pa je namenjen udobni namestitvi gostov med plovbo in na sidru.

Nova jahta iz ladjedelnice Galeona ima dve posebnosti, ki jih ne smemo pozabiti omeniti. Prva je zložljiva senca na premcu plovila, ki po potrebi prekrije kompletno sončno ploščad. Druga, ki pa bo navdušila številne ljubitelje manjših motornih jaht pa sta bočni stranici na krmi, ki ju lahko spustimo v nivo tal. Na ta način povečamo krmno prostor, ki se spremeni v pravo plažo.

Plovilo je na voljo z dvema dizelskima motorjema, ki razvijeta po 324 kW oziroma 440 KM.

Tehnični podatki:

  • Dolžina čez vse: 12,50 m
  • Širina: 4,00 m
  • Rezervoar goriva: 1000 l
  • Rezervoar vode: 450 l
  • Rezervoar fekalnih vod: 120 L
  • Motorji: 2 x 324 kw (440 KM)
  • Kategorija: B

Galeon 400 FLY

Galeon 400 FLY