Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Včeraj so se pričele zadnje priprave pred pričetkom 35. Pokala Amerike. Na Bermudskem otočju so nastopile štiri od šestih ekip, ki bodo s tekmovanjem pričele 26.5.

Včeraj so na Bermudih vladale idealne vremenske razmere. Že v prvem dvoboju je Jimmy Spithill z ekipo Oracle pokazal svojo premoč proti Sir-u Ben Anislie-i in ekipi Land Rover BAR. Kljub odličnemu štartu Britanca, je ekipa Oracle Team USA hitro našla pravi ritem in se zavihtela v vodstvo še pred drugo oznako. Svoj tempo so v nadaljevanju še stopnjevali in ciljno črto prečkali več kot minuto pred angleško ekipo. Le ta se je kmalu vrnila nazaj na vodo, a sreča jim tudi tokrat ni bila naklonjena. Izgubili so tudi proti japonski ekipi Softbank. V nadaljevanju so se pomerili zmagovalci. Obe ekipi sta pričeli zelo dobro, a še pred prvo oznako je ekipa Oracle prevzele pobudo in obrnila prva. Prednost jim je uspelo zadržati do cilja in včeraj so ostali neporaženi.

V četrti tekmi sta se pomerili ekipi SoftBank in francoska Groupama. Japonci so pričeli hitreje. Skipper Franck Cammas je poizkušal zaostanek nadomestiti, a se jim je tik pred prvo oznako premec plovila zapičil globoko v vodo in ustavil plovilo. Uspelo se jim je rešiti in nadaljevati s plovbo, a japonske ekipe niso mogli več ujeti. Četrta ekipa, Emirates Team New Zealand je imela težave še pred pričetkom prve regate. Med ogrevanjem so zlomili krmilo. K sreči so se uspeli vrniti sami nazaj v pristanišče, zamenjati krmilo in nadaljevati s svojim treningov.

Ekipa Artemis Racing se regate ni udeležila. Na plovilu izvajajo številne prilagoditve. Dokler plovilo ne bo v celoti pripravljeno, z njim ne bodo pluli. Vseeno so dan preživeli na vodi. Pluli so s plovilom Magic Blue in se pripravljali na regato.

Vir ACEA; Foto: © Ricardo Pinto

Komentarji