Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Električni motor za jadrnice

Nizozemsko podjetje Bellmarine je predstavilo nov električni motor primeren za pogon jadrnic z nazivom Master Pro.

Nizozemsko podjetje Bellmarine že vrsto let izdeluje različne električne pogone za plovila. Dolgoletne izkušnje in uporaba najkvalitetnejših materialov zagotavljata dolgotrajno in zanesljivo delovanje njihovih izdelkov. Pred kratkim so predstavili novo serijo električnih pogonov v kombinaciji s »saildrive« sistemom za pogon jadrnic. Trenutno so na voljo v štirih različni izvedbah. Najmanjša z močjo  6 kW (10 KM) je zračno hlajena, medtem ko so 10, 15 in 20 kW izvedbe vodno hlajene. Pri vseh motorjih je kot opcija možno izbrati razmerje prenosa 2:1, kar omogoča namestitev propelerja večjih dimenzij, ki bo zagotavljal večji potisk in večji izkoristek. Za jadralce, ki se radi udeležujejo regat, je na voljo tudi zložljiv propeler.

TIP MOTORJA Napetost (V) Moč (kW) Obrati (1/s) Priporočena velikost propelerja
Outboard Ecoline 6 48 6 850 15" 3 kraki Aluminij
Outboard Ultimate 10 48 10 850 15 - 17" 3 kraki Aluminij
Outboard Ultimate 15 48 15 900 15 - 17" 3 kraki Aluminij
Outboard Ultimate 20 96 20 900 15 - 17" 3 kraki Aluminij

Motorji Bellmarine Master Pro so nominirani za nagrado i-Novo Awards 2018 v kategoriji Eco Selection.

Več na: http://www.bellmarine.nl/

Komentarji